Ο “Βασιλιάς του Instagram” έδωσε 250.000 ευρώ για να αγοράσει ένα ρολόι που ήδη είχε!

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ο διεθνής playboy και αυτοαποκαλούμενος “Βασιλιά του Instagram”, Νταν Μπιλζέριαν, είναι ίσως η πιο διχαστική προσωπικότητα στο διαδίκτυο, καθώς ανεβάζει συνεχώς φωτογραφίες και βίντεο στο Instagram, επιδεικνύοντας τον ξέφρενο τρόπο ζωής του.

Για όσους δεν γνωρίζουν, ο Νταν Μπιλζέριαν είναι επιχειρηματίας, ερασιτέχνης παίκτης πόκερ, influencer στα μέσα κοινωνικής δικτύωσηςένας και κληρονόμος μιας αρκετά μεγάλης περιουσίας. Έγινε γνωστός μέσα από τα ξέφρενα πάρτυ, τις πολλές ημίγυμνες γυναίκες που τον περιτριγυρίζουν, τα όπλα, τα πούρα και φυσικά τα χρήματα του, μεγάλο μέρος των οποίων ξοδεύει στον τζόγο.

© David Becker / Getty Images / Ideal Image

Ωστόσο, εκτός από τα παραπάνω, ο “φραγκάτος τύπος που νομίζει πως είναι επαγγελματίας παίκτης του πόκερ”, έχει αδυναμία στα πολυτελή ρολόγια, δεδομένου ότι διαθέτει μια εντυπωσιακή συλλογή με κομμάτια από οίκους όπως η Audemars Piguet, η Hublot και ο Richard Mille.

Όσον αφορά τον οίκο Richard Mille, διαθέτει τόσα πολλά μοντέλα του, που έχει φτάσει στο σημείο να μην τα θυμάται. Αυτό αποδεικνύει και το τελευταίο ντροπιαστικό story που ανέβασε στο Instagram, στο οποίο παραδέχτηκε απογοητευμένος πως πήγε και αγόρασε το ίδιο ρολόι του οίκου δύο φορές!

Πρόκειται ίσως για την μεγαλύτερη βλακεία που θα μπορούσε να κάνει κάποιος που θεωρεί τον εαυτό του συλλέκτη,  δεδομένου ότι μιλάμε για κομμάτια που αξίζουν εκαντοντάδες χιλιάδες δολάρια και δεν είναι εύκολο να ξεχάσει κανείς ότι τα αγόρασε, εκτός αν το κάνει μόνο και μόνο για επίδειξη.

Όσον αφορά το ρολόι, πρόκειται για το RM 65-01 Automatic Split Seconds Chronograph, το οποίο λέγεται ότι είναι το πιο περίπλοκο ρολόι που έφυγε ποτέ από τα εργαστήρια του Richard Mille. Όπως σας είχαμε αναφέρει και σε προηγούμενο άρθρο μας εδώ, το ρολόι έκανε πέντε χρόνια να κατασκευαστεί και περιλαμβάνει όλες τις πρωτοποριακές λεπτομέρειες για τις οποίες είναι γνωστός ο οίκος.

Δεν είναι και τόσο φθηνό ρολόι, όπως άλλωστε και όλα τα κομμάτια που φεύγουν από τα εργαστήρια του οίκου, δεδομένου ότι η τιμή του ανέρχεται σε 250.000 ευρώ – άρα ο Μπιλζέριαν έδωσε μισό εκατ. ευρώ για να αγοράσει δύο ίδια ρολόγια!


Διαβάστε επίσης: Ο ράπερ Puff Daddy είπε ότι τα ρολόγια Richard Mille είναι άσχημα!

Share.

Comments are closed.