Ο ράπερ Puff Daddy είπε ότι τα ρολόγια Richard Mille είναι άσχημα!

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

O διάσημος ράπερ Sean Combs, γνωστός και ως P. Diddy, Puff Daddy, Puffy ή Diddy, την περασμένη Τετάρτη μοιράστηκε τις σκέψεις του για τις δημιουργίες του οίκου ωρολογοποιίας Richard Mille με τους θαυμαστές του στο Instagram.

Αν και ο ίδιος διαθέτει ήδη ορισμένα κομμάτια του οίκου, είπε ότι οι άνθρωποι ξεγελιούνται από την νέα μανία που έχει ξεσπάσει με τα ρολόγια Richard Mille, τα οποία κατά την γνώμη του είναι άσχημα, και προέτρεψε τους μαύρους άντρες να εξοικονομήσουν χρήματα για να αγοράσουν ένα σπίτι (και όχι ένα ρολόι).

“Δεν είμαι hater”, είπε ο Diddy και πρόσθεσε πως “Είμαι γνώστης όλων αυτών των σκουπιδιών και απλά σας λέω ότι όλοι ξεγελιούνται από τον Richard Mille.”

Στην συνέχεια συνέκρινε τα ρολόγια του Mille με αυτά που κατασκευάζονται από την αμερικάνικη μάρκα Timex, λέγοντας “Ο Richard Mille είναι σαν την Timex ή κάτι τέτοιο. Ναι, δεν είναι hot. Δεν είναι καθόλου hot. Έχω, δύο, τρία. Δεν τα φοράω ποτέ. Είναι άσχημα”, ενώ πρόσθεσε πως “Δεν γνωρίζω καν ποιος Richard Mille, αλλά γ$μ@ το! Μαύροι άνδρες, εξοικονομήστε χρήματα και αγοράστε ένα σπίτι!”

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Hood Ratchet TV (@hoodratchetv)

Είναι δύσκολο να καταλάβουμε την σύγκριση του Diddy, δεδομένου ότι η Timex παράγει προσιτά ρολόγια, σε αντίθεση τον Richard Mille, τα ρολόγια του οποίου κοστίζουν ακόμα και 8ψήφια ποσά, μπορεί ωστόσο να εννοούσε ότι πλέον είναι το ίδιο διαδεδομένα.

Όπως και να ‘χει, ο Diddy είπε πως αυτή είναι η άποψη του σε κάποιους που του εναντιώθηκαν και μάλιστα τους προέτρεψε να το “βουλώσουν”.


Διαβάστε επίσης: Η εμφάνιση του ράπερ Puff Daddy που προκάλεσε πολλά σχόλια στο Instagram!

Share.

Comments are closed.