Η G-Shock μόλις αποκάλυψε τρία νέα πανέμορφα και στιβαρά ρολόγια

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Όπως έχουμε αναφέρει πολλές φορές, η “οικογένεια” G-Shock της Casio διαθέτει στιβαρά ρολόγια που είναι τόσο εντυπωσιακά όσο και ανθεκτικά, καθώς μπορούν να ανταποκριθούν σε οποιαδήποτε συνθήκη, ενώ είναι αρκετά προσιτά.

Μετά την κυκλοφορία του μοντέλου περιορισμένη έκδοσης MRG-B2000SH Shougeki-Maru, το οποίο παίρνει έμπνευση από το παραδοσιακό κράνος kabuto που φορούσαν οι σαμουράι, η ιαπωνική μάρκα αποκάλυψε τώρα μια νέα σειρά στιβαρών ρολογιών, τα οποία έχουν βιομηχανικό σχεδιασμό.

Η νέα σειρά GA-900 περιλαμβάνει τρία μοντέλα, τα οποία διαθέτουν τολμηρά χρώματα και σύμφωνα με την μάρκα είναι ιδανικά για σκληρά περιβάλλοντα, αλλά και για street style εμφανίσεις. Ο βιομηχανικός σχεδιασμός των ρολογιών είναι ορατός μέσω της στεφάνης 10 όψεων, το σχήμα της οποίας θυμίζει παξιμάδι βίδας. Η στεφάνη είναι στερεωμένη με τέσσερις βίδες, οι οποίες της δίνουν ακόμα πιο στιβαρή εμφάνιση.

Το πρώτο μοντέλο της σειράς είναι το GA900A-1A9, το οποίο διαθέτει μια μαύρη κάσα με κίτρινες πινελιές και ένα λουράκι ρητίνης, το δεύτερο μοντέλο είναι το GA900C-1A4, το οποίο διαθέτει ασημένιες πινελιές και έναν πορτοκαλί υφασμάντινο ιμάντα και το τρίτο μοντέλο είναι το GA900E-1A3, το οποίο συνοδεύεται είτε από έναν μαύρο ιμάντα ρητίνης, είτε από έναν ανακλαστικό ιμάντα.

Η σειρά GA-900 από την Casio G-SHOCK πρόκειται να κυκλοφορήσει από τα τέλη Αυγούστου έως τον Σεπτέμβριο και είναι διαθέσιμη για προπαραγγελία από το online κατάστημα της G-SHOCK εδώ.

Διαβάστε επίσης: Το νέο καταδυτικό ρολόι Frogman της G-Shock θα σας αφήσει με το στόμα ανοιχτό!

Share.

Comments are closed.