Το νέο καταδυτικό ρολόι Frogman της G-Shock θα σας αφήσει με το στόμα ανοιχτό!

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Για πάνω από 35 χρόνια η G-Shock της Casio παράγει στιβαρά και ανθεκτικά ρολόγια, τα οποία μπορούν να ανταποκριθούν σχεδόν σε οποιαδήποτε συνθήκη, είναι πολύ προσιτά, και έχουν αποκτήσει φανατικό κοινό παγκοσμίως.

Πρόσφατα, η ιαπωνική εταιρεία πρόσθεσε ένα νέο μοντέλο στην εμβληματική σειρά Frogman των, το οποίο είναι το πρώτο καταδυτικό ρολόι με αναλογικό καντράν που έχει συμπεριληφθεί στην εν λόγω σειρά.

Το νέο καταδυτικό ρολόι ονομάζεται GWFA1000-1A2 και διαθέτει μια κάσα με διαστάσεις 56,7 × 53,3 × 19,7 mm, που είναι ενισχυμένη με ίνες άνθρακα και προσφέρει εξαιρετική ανθεκτικότητα και αντοχή στο νερό – είναι πιστοποιημένη με τα κριτήρια ISO για κατάδυση στα 200 μέτρα.

Το GWFA1000-1A2 διαθέτει ένα καντράν σε μαύρη και γκρι απόχρωση, δύο υποκαντράν για τους χρόνους κατάδυσης και τις παλίρροιες, και φωσφορίζοντες δείκτες και ενδείξεις για μεγαλύτερη αναγνωσιμότητα σε μεγάλα βάθη.

Όσον αφορά τις λειτουργίες, το ρολόι διαθέτει Bluetooth, το οποίο επιτρέπει τον συγχρονισμό με την εφαρμογή G-Shock Connected, αλλά και την ρύθμιση Tide Point, η οποία επιτρέπει στους χρήστες να επιλέξουν από μια λίστα 3.000 καταδυτικών σημείων σε όλο τον κόσμο ή ακόμη και να προσθέσουν ένα νέο.

Μπορεί να ονομάζεται Frogman, ωστόσο πρόκειται για ένα ρολόι που μπορεί να φορεθεί τόσο στα βάθη του ωκεανού, όσο και στην στεριά.

Το ρολόι θα διατίθεται σε ακόμα μια κόκκινη έκδοση και πρόκειται να κυκλοφορήσει στα μέσα του Ιουνίαου. Είναι διαθέσιμο για προπαραγγελία στην επίσημη ιστοσελίδα της G-Shock εδώ.

Διαβάστε επίσης: Η Casio κυκλοφόρησε το πρώτο G-Shock με μόνιτορ παρακολούθησης καρδιακών παλμών

Share.

Comments are closed.