Ακόμα ένα απίστευτο ρολόι από την G-Shock με military στυλ

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Όσοι είναι οπαδοί της “οικογένειας” G-Shock της Casio, γνωρίζουν ότι διαθέτει σκληροτράχηλα ρολόγια που είναι τόσο εντυπωσιακά όσο και ανθεκτικά, καθώς μπορούν να ανταποκριθούν σε οποιαδήποτε συνθήκη, ενώ είναι αρκετά προσιτά.

Τον τελευταίο καιρό η ιαπωνική μάρκα έχει παρουσιάσει αρκετά μοντέλα που είναι αποτέλεσμα κάποιας συνεργασίας, όπως το Dragon Ball Z x G-Shock που σας παρουσιάσαμε εδώ και αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 22 Ιουλίου. Τώρα η G-Shock επιστρέφει με ένα ακόμα μοντέλο, το οποίο είναι απότέλεσμα της συνεργασίας με την κορεάτικη μάρκα Eastlogue, και διαθέτει πολλά military στοιχεία.

Το νέο ρολόι βασίζεται στο μοντέλο DW-6900 και διαθέτει ένα καμουφλάζ μοτίβο, ενσαρκώνοντας με αυτό τον τρόπο την φιλοσοφία της Eastlogue, η οποία παράγει ρούχα και αξεσουάρ με έμπνευση τις υπαίθριες δραστηριότητες.

Το καμουφλαζ μοτίβο χρησιμοποιήθηκε στο λουράκι από καουτσούκ του ρολογιού, αλλά και στην συσκευασία. Η κάσα του ρολογιού διαθέτει μάυρο χρώμα, ένα η επωνυμία της Eastlogue είναι τοποθετημένη σε πορτοκαλί χρώμα στο σημείο που ενώνεται το λουράκι με την κάσα.

Το Eastlogue G-SHOCK DW-6900 κοστίζει 140 δολάρια και είναι διαθέσιμο εδώ.

Διαβάστε επίσης: Ρίχνουμε μια ματιά στα νέα Seiko 5 Sports που θα κυκλοφορήσουν τον Αύγουστο

Share.

Comments are closed.