Το νέο ρολόι της G-Shock είναι αφιερωμένο στην πιο διάσημη σειρά anime

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Όπως έχουμε ξαναπεί, η G-Shock της Casio παράγει εδώ και πολλά χρόνια στιβαρά και προσιτά ρολόγια, τα οποία μπορούν να ανταποκριθούν σε οποιαδήποτε συνθήκη και έχουν αποκτήσει φανατικό κοινό.

Πριν λίγες εβδομάδες η ιαπωνική εταιρεία συνεργάστηκε με την εταιρεία Places+Faces για να γιορτάσει την 25η επέτειο του μοντέλου DW-6900, και τώρα αποφάσισε να μας κάνει ακόμα μια φορά την έκπληξη, κυκλοφορώντας ένα μοντέλο που είναι εμπνευσμένο από την διάσημη ιαπωνική τηλεοπτική σειρά anime Dragon Ball Z.

Για την ιστορία το Dragon Ball Z, κατά τη διάρκεια των 291 επεισοδίων που προβλήθηκαν από το 1989 έως το 1996, πραγματεύεται τη ζωή του Γκόκου μετά τη γέννηση του γιου του, Γκόχαν και την εμφάνιση δυνατών εχθρών που ξεπερνούν το επίπεδο αυτών της πρώτης σειράς. Αν και το manga λέγεται σε όλη την έκταση του Dragon Ball, η Toei Animation αποφάσισε μαζί με τον δημιουργό να προσθέσουν το γράμμα Z στον τίτλο της σειράς για να δείξουν πως είναι η συνέχεια και ώστε να την ξεχωρίσουν από την προηγούμενη.

Λαμβάνοντας υπόψη τα φωτεινά και έντονα χρώματα που εμφανίζονται στην τηλεοπτική σειρά, το νέο ρολόι που είναι βασισμένο στο μοντέλο GA-110, διαθέτει ένα έντονο πορτοκαλί χρώμα σχεδόν σε όλη του την επιφάνεια, πάνω στο οποίο είναι τυπωμένα γραφικά από το Dragon Ball.

Το καντράν του ρολογιού διαθέτει χρυσές πινελιές όπως στους δείκτες και τις ενδείξεις, στην θέση “9” βλέπουμε ένα υποκαντράν που διαθέτει ένα μοτίβο από 4 αστέρια και στην ουσία απεικονίζει μια από τις 7 Dragon Balls, ενώ στην θέση “3” υπάρχει το μοτίβο “Ζ”.

Το Dragon Ball Z x G-Shock θα είναι διαθέσιμο για αγορά από τις 22 Ιουλίου στο online κατάστημα της G-SHOCK, και η τιμή του θα είναι περίπου 250 δολάρια. Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Διαβάστε επίσης: Το νέο καταδυτικό ρολόι Frogman της G-Shock θα σας αφήσει με το στόμα ανοιχτό!

Share.

Comments are closed.