Ρίχνουμε μια ματιά στα νέα Seiko 5 Sports που θα κυκλοφορήσουν τον Αύγουστο

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Για πάνω από 50 χρόνια η συλλογή 5 Sports της Seiko διαθέτει αξιόπιστα ρολόγια, τα οποία έχουν μεγάλη αντοχή, είναι πολύ προσιτά και έχουν αγαπηθεί από τους λάτρεις των μηχανικών ρολογιών παγκοσμίως. Πέρυσι η ιαπωνική μάρκα αποφάσισε να ξεκινήσει μια νέα συλλογή Seiko 5 Sports, η οποία δεν συνεχίζει την καταδυτική της κληρονομιά, καθώς διαθέτει μια σειρά από μοντέλα που δεν φέρουν πλέον στεφάνη κατάδυσης.

Τα ρολόγια της νέας συλλογής Seiko 5 Sports φέρουν στεφάνη από ανοξείδωτο ατσάλι, που τους δίνει μια πιο “καθαρή” εμφάνιση, ωστόσο διατηρούν την σπορ αισθητική τους με την τοποθέτηση της κορώνας στις 4 η ώρα και τον παιχνιδιάρικο σχεδιασμό στο καντράν.

Τα ρολόγια είναι μικρότερα, καθώς διαθέτουν μια φιλική προς τον καρπό κάσα με διάμετρο 40mm, αντί για 42,5 mm. Διαθέτουν το παραθυράκι της ημερομηνίας στην θέση “3”, δείκτες και ενδείξεις με επικάλυψη Lumibrite, και τροφοδοτούνται από τον αυτόματο μηχανισμό caliber 4R36, ο οποίος χτυπά στα 3Hz και προσφέρει απόθεμα ισχύος 41 ώρες.

Όσοι ενδιαφέρονται, τα νέα μοντέλα της συλλογής Seiko 5 Sports για το 2020 θα κυκλοφορήσουν κάποια στιγμή τον Αύγουστο και οι τιμές τους θα κυμαίνονται από 275 δολάρια έως 325 δολάρια.

Ρίξτε μια ματιά σε μερικά από τα μοντέλα που θα κυκλοφορήσουν παρακάτω:

Διαβάστε επίσης: Η Longines κυκλοφόρησε δύο νέα ρολόγια με έμπνευση από την δεκαετία του ’40

Share.

Comments are closed.