Ίντρις Έλμπα: Σε συζητήσεις για την επόμενη ταινία James Bond!

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ο διάσημος Βρετανός ηθοποιός, Ίντρις Έλμπα, φέρεται να βρίσκεται σε συζητήσεις για να πρωταγωνιστήσει στην επόμενη ταινία James Bond, όχι όμως για τον να υποδυθεί τον πράκτορα 007.

Αν και υπήρχαν φήμες ότι θα αναλάμβανε το ρόλο του μυστικού πράκτορα μετά την αποχώρηση του Ντάνιελ Κρεγκ από το franchise, ο ηθοποιός δήλωσε τον περασμένο μήνα, και συγκεκριμένα κατά την έναρξη του Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Λονδίνου, ό, τι δεν πρόκειται να αναλάβει τον ρόλο του James Bond, προκαλώντας ένα βαρύ πλήγμα στους οπαδούς του, οι οποίοι περίμεναν να πως και πως να ανακοινωθεί το ονόμα του.

Μιλώντας στο ITV London στην πρεμιέρα του γουέστερν εκδίκησης του Netflix “The Harder They Fall”, ο ίδιος ήταν κατηγορηματικός: “Όχι, δεν θα γίνω ο επόμενος James Bond.”

Διαβάστε επίσης: “Δίνουν και παίρνουν” τα στοιχήματα για τον επόμενο James Bond! – Δείτε τους υποψήφιους

Σύμφωνα με Βρετανικά μέσα, όπως η “The Sun”, ο Έλμπα βρίσκεται αυτή τη στιγμή σε συζητήσεις την ανάληψη ενός ρόλου στη επόμενη ταινία Bond. Μια πηγή είπε στο ειδησεογραφικό πρακτορείο: “Ο Ίντρις είχε άτυπες συνομιλίες με το κινηματογραφικό στούντιο και του είπαν ότι υπάρχει ένας ρόλος στην επόμενη ταινία του Bond, αν τον θέλει.”

“Δεν θα είναι ο ομώνυμος χαρακτήρας της ταινίας, αλλά η παραγωγή αναγνωρίζει την ένταση και τον σεβασμό που προκαλεί ο ηθοποιός και θέλουν να δουλέψουν μαζί του σε έναν εντελώς πρωτότυπο χαρακτήρα για την επόμενη δόση του βρετανού κατασκόπου”, συνεχίζει η πηγή. Επιβεβαιώθηκε επίσης ότι οι συζητήσεις βρίσκονται μόνο σε πολύ πρώιμα στάδια, αλλά “φαίνεται ότι θα είναι ο ρόλος ενός κακού”.

Να σημειώσουμε πως ο ηθοποιός αποκάλυψε ότι έχουν ξεκινήσει τα γυρίσματα για την ταινία “Luther”, στην οποία είναι παραγωγός και θα επαναλάβει τον ρόλο του ντετέκτιβ, από την επιτυχημένη ομώνυμη σειρά.

Διαβάστε επίσης: Ο Ντουέιν Τζόνσον θέλει να γίνει ο επόμενος James Bond!

Share.

Comments are closed.