Ο Ντουέιν Τζόνσον θέλει να γίνει ο επόμενος James Bond!

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ενώ τα στοιχήματα “δίνουν και παίρνουν” για τον επόμενο James Bond, με τα μεγάλα φαβορί για την ανάληψη του ρόλου να είναι οι Τομ Χάρντι, Ντάμιεν Λούις, Ρίτσαρντ Μάντεν, Ρεγκέ-Ζαν Πέιτζ και Τζέιμς Νορτον, ο Ντουέιν Τζόνσον αποφάσισε να διευκολύνει τους παραγωγούς του franchise, “ρίχνοντας” το δικό του όνομα στο τραπέζι!

Σε μια νέα έκδοση της σειράς βίντεο του Esquire, ο “The Rock” εξήγησε την σχέση της οικογένειας του με το δημοφιλές franchise, λέγοντας πως “Ναι, ο παππούς μου είχε υποδυθεί τον κακό στο “Ζεις μονάχα δυο φορές” με τον Σον Κόνερι. Ήταν πολύ, πολύ cool”.

Ο “The Rock” συνέχισε, παραδεχόμενος ότι είναι μεγάλος θαυμαστής του franchise – αλλά στοχεύει ψηλότερα σε ό,τι αφορά τους ήρωες των φιλμ. “Θα ήθελα να ακολουθήσω τα βήματα του και να είμαι ο επόμενος Bond», είπε. “Δεν θέλω να είμαι ο κακός. Πρέπει να είμαι ο Μποντ.”

Διαβάστε επίσης: Ο Βιν Ντίζελ “παρακάλεσε” τον Ντουέιν Τζόνσον να επιστρέψε στο “Fast & Furious”

Μάλιστα, αποκάλυψε ότι και στην πραγματική ζωή ονειρευόταν κάποτε να γίνει κατάσκοπος. “Ήθελα να δουλέψω στην CIA, καθώς όταν ήμουν στο κολέγιο είχα υπέροχους καθηγητής Εγκληματολογίας και Ποινικού Δικαίου», ανέφερε. Ένας καθηγητής του ωστόσο του είπε ότι αν θα γινόταν πράκτορας της CIA, θα έπρεπε να πάρει πτυχίο νομικής. “Τότε συνειδητοποίησα ότι αυτό δεν πρόκειται να συμβεί”, καθώς οι επιδόσεις του σε ό,τι αφορά τη μελέτη ήταν “άθλιες”.

Δεν ξέρουμε αν οι παραγωγοί θα λάβουν σοβαρά υπόψη την δήλωση αυτή του Ντουέιν Τζόνσον, δεδομένου ότι θα δυσκολευτεί μιας και δεν είναι Βρετανός (δεν τον έχουμε δει να κάνει πως έχει βρετανική προφορά και ούτε το θέλουμε), αν ωστόσο του δοθεί ποτέ ο ρόλος, το μόνο που πρέπει να κάνει είναι να ακολουθήσει την συμβουλή του Ντάνιελ Κρεγκ και να “μην τα θαλασσώσει”!


Διαβάστε επίσης: “Δίνουν και παίρνουν” τα στοιχήματα για τον επόμενο James Bond! – Δείτε τους υποψήφιους

Share.

Comments are closed.