Βρήκαμε το απόλυτο δώρο που μπορείς να κάνεις στον εαυτό σου – Αρκεί να έχεις 3 εκατ. δολάρια!

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Αν σκέφτεστε να ξοδέψετε περίπου 3 εκατομμύρια δολάρια για κάνετε το απόλυτο δώρο στον εαυτό σας, μην ψάχνετε άλλο, καθώς έχουμε την τέλεια ιδέα για εσάς!

Όσοι είναι λάτρεις των custom off-road αυτοκινήτων σίγουρα έχουν ακούσει το όνομα Himalaya, την αμερικανική εταιρεία που είναι υπεύθυνη για τις απίστευτες τροποποιημένες εκδόσεις του κλασικού Land Rover Defender. Τώρα, η εταιρεία ένωσε τις δυνάμεις της με την εταιρεία κατασκευής αεροσκαφών Kodiak και προσφέρουν συνδυαστικά ένα αεροσκάφος Κοdiak 100 Series II και ένα custom Land Rover Defender 110 σε όσους μπορούν να αναζητήσουν την περιπέτεια χωρίς οικονομικούς περιορισμούς.

Το bespoke Kodiak 100 Series II turboprop, είναι ένα ελαφρύ και ευέλικτο αεροπλάνο με διακριτικό χρώμα και μοντέρνα τεχνολογία, το οποίο προορίζεται για ανθεκτικές εργασίες, και είναι σχεδιασμένο για να προσγειώνεται σε σχεδόν οποιονδήποτε διάδρομο ή ακόμα και επάνω στο νερό. Πρόκειται για μια περιορισμένη έκδοση, οπότε όσοι θέλουν να το αποκτήσουν θα πρέπει να βιαστούν.

Όσον αφορά το Land Rover Defender 110, δεν χρειάζεται να πούμε πολλά, καθώς το εμβληματικό και ανθεκτικό βρετανικό SUV είναι ικανό να χειριστεί οποιαδήποτε off-road περιπέτεια. Περιλαβάνει έναν ισχυρό κινητήρα TDI 300 ίππων και χειροκίνητο κιβώτιο, και όπως και το αεροπλάνο, σχεδιάστηκε ώστε τίποτα να μην μπορεί να σταθεί εμπόδιο στον δρόμο του.

Μεμονωμένα, το Kodiak 100 Series II ξεκινά από 2,15 εκατομμύρια δολάρια, ενώ το Land Rover Defender μπορεί να κοστίσει περισσότερα από 100.000 δολάρια. Συνδυαστικά, το ζευγάρι πωλείται για 3 εκατομμύρια δολάρια και περιλαμβάνει ένα ταξίδι στο κέντρο εμπειριών της Himalaya στο Alpine του Ουαϊόμινγκ, όπου μπορεί να γνωρίσει κανείς από κοντά τι ακριβώς κάνει η μάρκα και να απολαύσει μερικές διαδρομές εκτός δρόμου, με οχήματα χιονιού και παντός εδάφους.

Δείτε μερικές επιπλέον φωτογραφίες παρακάτω:


Διαβάστε επίσης: Εσείς θα δίνατε 800.000 δολάρια για αυτό το εντυπωσιακό SUV;

Share.

Comments are closed.