Εσείς θα δίνατε 800.000 δολάρια για αυτό το εντυπωσιακό SUV;

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Η Mercedes-AMG G63 είναι αναμφίβολα ένα από τα πιο εντυπωσιακά και πολυτελή SUV όλων των εποχών, για μερικούς ανθρώπους ωστόσο αυτό δεν είναι αρκετό. Αυτός ακριβώς είναι ο λόγος που η λαμπρή ομάδα πίσω από την εταιρεία Brabus αποφάσισε να μετατρέψει αυτό το αυτοκίνητο σε ένα απίστευτο off-road pick-up.

Το νέο πολυτελές pick-up ονομάζεται Brabus 800 Adventure και μπορεί κάποιος να το βρει στην επίσημη ιστοσελίδα της εταιρείας στην τιμή των 800.000 δολαρίων. Όπως καταλαβαίνετε πρόκειται για ένα αυτοκίνητο που δεν απευθύνεται σε όλους, και το πιο πιθανό είναι να υπάρχει ήδη στο γκαράζ του διάσημου Καναδού ραπερ Drake.

Αυτό το απίστευτο αυτοκίνητο παντός εδάφους, το οποίο μοιάζει πραγματικά με θηρίο, διαθέτει έναν twin-turbo V8 κινητήρα των 4 λίτρων, ο οποίος είναι ικανός να αναπτύξει 789 ίππους και ροπή στρέψης 1.000 Nm. Σύμφωνα με τους υπεύθυνους της Brabus, το 800 Adventure XLP έχει τελική ταχύτητα 210 km/h και μπορεί να κάνει τα 100 km / h σε 4,8 δευτερόλεπτα,  δύο εντυπωσιακά νούμερα αν λάβει κανείς υπόψη το μέγεθος του.

Θα μπορούσαμε να ανεφερθούμε και σε άλλα χαρακτηριστικά αυτού του αυτοκινήτου, ωστόσο δεν χρειάζεται να το κάνουμε, καθώς γνωρίζουμε ότι η Brabus κάνει εξαιρετική δουλειά και κάθε έργο της αξίζει και το τελευταίο ευρώ.

Δείτε μερικές επιπλέον φωτογραφίες του Brabus 800 Adventure XLP παρακάτω:


Διαβάστε επίσης: Η Mercedes-Benz δημιούργησε ένα από τα πιο όμορφα ηλεκτρικά ποδήλατα στον κόσμο

Share.

Comments are closed.