Το πιο cool αυτοκίνητο του James Bond πωλήθηκε πάνω από 3 εκατ. ευρώ!

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Το πρώτο μέρος της δημοπρασίας “Sixty Years of James Bond: Live Auction” που διοργανώθηκε από τον οίκο Christie’ s στο Ηνωμένο Βασίλειο και την EON Productions (την εταιρεία παραγωγής πίσω από τις ταινίες Bond) ολοκληρώθηκε χθες, με τα 25 αναμνηστικά αντικείμενα του Βρετανού πράκτορα να συγκεντρώνουν συνολικά περίπου 6,8 εκατ. ευρώ.

Η συντριπτική πλειονότητα των 25 αντικειμένων που δημοπρατήθηκαν προέρχονταν από την πιο πρόσφατη ταινία Bond, το “No Time To Die”, με την Aston Martin DB5 από τη συναρπαστική εναρκτήρια σκηνή να πωλείται για περίπου 3,2 εκατ. ευρώ, ξεπερνώντας κατά πολύ την αρχική εκτίμηση του οίκου.

Πρόκειται για ένα από τα μόλις οκτώ αντίγραφα που κατασκευάστηκαν για τις επικίνδυνες σκηνές της ταινίας “No Time To Die” και, μέχρι σήμερα, η μοναδική stunt DB5 που κυκλοφόρησε σε δημόσια πώληση. Kατασκευάστηκε αποκλειστικά και χειροποίητα από το τμήμα Special Projects της Aston Martin για το “No Time To Die” είναι ένα από τα λίγα που περιλαμβάνει τα κατά παραγγελία gadgets για την ταινία.

Εκτός από την DB5 δημοπρατήθηκαν και άλλα οχήματα του Βρετανού πράκτορα, μεταξύ των οποίων η Aston Martin V8 του 1981 και η Aston Martin DBS Superleggera που είδαμε στην 25η ταινία με πρωταγωνιστή τον Ντάνιελ Κρεγκ.

Ενώ το live μέρος της δημοπρασίας έχει τελειώσει, το διαδικτυακό μέρος θα συνεχίσει να τρέχει μέχρι τις 5 Οκτωβρίου – που είναι και η “Ημέρα του James Bond”.


Διαβάστε επίσης: Ο Πιρς Μπρόσναν για τον επόμενο James Bond: “Ποιος πρέπει να το κάνει; Δεν με νοιάζει”

Share.

Comments are closed.