Ο Πιρς Μπρόσναν για τον επόμενο James Bond: “Ποιος πρέπει να το κάνει; Δεν με νοιάζει”

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ο Ντάνιελ Κρεγκ ολοκλήρωσε τη θητεία του ως 007 με το “No Time to Die”, που σημαίνει ότι όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στους παραγωγούς franchise για να δουν ποιος ηθοποιός θα είναι ο επόμενος Bond.

Την ερώτηση αυτή δεν απέφυγε και ο Πιρς Μπρόσναν κατά τη διάρκεια συνέντευξης που έδωσε στο περιοδικό GQ UK, δηλώνοντας “Ποιος πρέπει να το κάνει; Δεν με νοιάζει”.

Ο 69χρονος ηθοποιός, ο οποίος ενσάρκωσε για επτά χρόνια τον πράκτορα 007, πρόσθεσε, “Θα είναι ενδιαφέρον να δούμε ποιον θα πάρουν, ποιος θα είναι αυτός ο άντρας. Όποιος κι αν είναι, του εύχομαι να είναι καλά.” Το GQ UK σημείωσε ότι ο Μπρόσναν το είπε αυτό με “έναν τόνο που δείχνει ότι ίσως δεν είναι πραγματικά τόσο ενδιαφέρον”.

Ο Μπρόσναν επαίνεσε τον Ντάνιελ Κρεγκ για την ερμηνεία του ως 007 κατά τη διάρκεια μιας ξεχωριστής συνέντευξης-βίντεο στο GQ, λέγοντας: “Τρέφω μεγάλο θαυμασμό για τον Ντάνιελ Κρεγκ και αυτό που έκανε.”

Ωστόσο, μόνο και μόνο επειδή ο Μπρόσναν αγαπά τον Ντάνιελ Κρεγκ δεν σημαίνει ότι του άρεσαν όλες οι Bond ταινίες του Ντάνιελ Κρεγκ. “Είδα το τελευταίο και είδα το ‘Skyfall’. Λατρεύω το ‘Skyfall’. Δεν είμαι πολύ σίγουρος για το τελευταίο”, είπε ο ηθοποιός. “Ο Ντάνιελ δίνει πάντα από την καρδιά του. Πολύ θαρραλέος, πολύ δυνατός. Αλλά…”. Ο Μπρόσναν δεν ολοκλήρωσε τη σκέψη του, αλλά σαφώς δεν του άρεσε το “No Time to Die” όπως το “Skyfall”.

Να σημειώσουμε πως η παραγωγός του franchise, Μπάρμπαρα Μπρόκολι, είπε πρόσφατα στο Variety ότι η ανακοίνωση του επόμενου James Bond είναι ακόμα “μερικά χρόνια μακριά” επειδή η ομάδα πρέπει να βρει όχι μόνο έναν σπουδαίο ηθοποιό για τον ρόλο, αλλά και έναν που θα δεσμευτεί για 10 έως 12 χρόνια στο franchise. Είχε αποκαλύψει επίσης στο The Hollywood Reporter πως επί του παρόντος επικεντρώνονται στον επόμενο κακό του franchise και όχι στον ίδιο τον Bond, επειδή ο κακός είναι ο χαρακτήρας που στηρίζεται η ιστορία.

Με πληροφορίες από Variety


Διαβάστε επίσης:

Οι παραγωγοί του “James Bond” επικεντρώνονται στον επόμενο “κακό” παρά στον ίδιο τον 007

Ο Πιρς Μπρόσναν δήλωσε ότι θα επέστρεφε σε μια ταινία James Bond

Share.

Comments are closed.