Το μικροσκοπικό τροχόσπιτο που θέλεις για το φετινό καλοκαίρι

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Οι ανέμελες διακοπές είναι αυτό που επιθυμούμε όλοι τους τελευταίους μήνες. Και όταν λέμε ανέμελες δεν εννοούμε σε ένα 5άστερο ξενοδοχείο όπου πρέπει να πάρουμε το πρωινό μας μέχρι τις 10 ή να είμαστε υποχρεωμένοι να ακολουθούμε ένα συγκεκριμένο κώδικα ενδυμασίας, αλλά να μπορούμε εξερευνήσουμε νέα μέρη όποτε θέλουμε, χωρίς κανέναν προγραμματισμό.

Αυτό προσφέρει το χειροποίητο στη Γερμανία τρέιλερ, Bruno Kuckoo, το οποίο συνδυάζει την ανεμελιά με την άνεση και όπως έχουμε πει και για άλλα τροχόσπιτα ή τρέιλερ που σας έχουμε παρουσιάσει εδώ, είναι στην ουσία ένα σπίτι, μακριά από το σπίτι.

Το Bruno διαθέτει τετράγωνο σχεδιασμό και σύμφωνα με την εταιρεία έχει κατασκευαστεί έτσι ώστε να μπορεί ταξιδέψει ακόμα και off-road. Περιλαμβάνει μια συρόμενη κουζίνα που μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο εσωτερικά όσο και εξωτερικά, πάντα ανάλογα με τον καιρό, τρία μεγάλα παράθυρα και ξύλινη εσωτερική επένδυση που δημιουργεί μια φιλόξενη ατμόσφαιρα.

Στην πόρτα της κουζίνας υπάρχουν ράφια αποθήκευσης για πράγματα όπως φλιτζάνια και μπαχαρικά, έτσι ώστε τα αυτά αντικείμενα να είναι άμεσα διαθέσιμα κατά το μαγείρεμα, ενώ το μεγάλο πλεονέκτημα του Bruno είναι η συρόμενη τέντα, αλλά και η ξύλινη επένδυση που βρίσκεται πάνω στην οροφή, η οποία λειτουργεί στην ουσία ως βεράντα και σας επιτρέπει να απολαύσετε το γύρω τοπίο.

Ολόκληρη η κατασκευή είναι από ξύλο, το εσωτερικό έχει απλό φινίρισμα με βερνίκι λαδιού και το εξωτερικό περιβλημα ενισχύεται με ρητίνη, υαλοβάμβακα και προστατευτική επίστρωση PU. Εκτός από τον χώρο ύπνου (200 x 140 cm) και τον πάγκο της κουζίνας, το εσωτερικό περιλαμβάνει ράφια κουζίνας και ράφια αποθήκευσης που αποτελούν μέρος της τυπικής λίστας εξοπλισμού, στην οποία δεν περιλαμβάνονται οι ηλεκτρικές εστίες, ο νεροχύτης και ο ψυγείο / καταψύκτης.

Συνολικά, το τρέιλερ έχει μήκος 4,39 μέτρα, ύψος 1,82 μέτρα, πλάτος 1,94 μέτρα και βάρος 580 κιλά, που καθιστούν εύκολη την ρυμούλκυση του με οποιοδήποτε αυτοκίνητο.

Η τιμή του Bruno ξεκινά από 15.990 ευρώ. Στα άλλα διαθέσιμα πρόσθετα περιλαμβάνεται τέντα, υπαίθριο ντους και φορητό τροφοδοτικό με ηλιακή φόρτιση.

Περισσότερες πληροφορίες εδώ.


Διαβάστε επίσης: Το νέο τροχόσπιτο της Airstream θα σας αφήσει με το στόμα ανοιχτό!

Share.

Comments are closed.