Το νέο τροχόσπιτο της Airstream θα σας αφήσει με το στόμα ανοιχτό!

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Με ιστορία σχεδόν ενός αιώνα, τα αλουμινένια τροχόσπιτα της Airstream, κατάφεραν να εδραιωθούν ως τα πιο πολυτελή της αγοράς. Ο λόγος; Δεν έχουν καμία σχέση με τα τροχόσπιτα που έχουμε συνηθίσει, καθώς διαθέτουν μια μοναδική ρετρό εμφάνιση, είναι κατασκευασμένα στο χέρι και έχουν εκπληκτικές επιδόσεις.

Πρόσφατα η διάσημη αμερικάνικη εταιρεία αποκάλυψε το Flying Cloud 30FB Office, ένα ευρύχωρο και πολυτελές τροχόσπιτο, το οποίο σχεδιάστηκε με σκοπό να βοηθήσει τους ανθρώπους που εργάζονται από το σπίτι, να μεταφέρουν την εργασία τους όπου και αν βρίσκονται, καθώς είναι πλήρως εξοπλισμένο με όλα όσα χρειάζεται κανείς για να είναι παραγωγικός.

Airstream

“Γνωρίζουμε ότι το εργασιακό τοπίο θα αλλάξει για πάντα λόγω της πανδημίας”, δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος της Airstream, Bob Wheeler. “Αυτή η νέα προσφορά αντικατοπτρίζει τη δέσμευση μας να είμαστε ευέλικτοι και να αντιδρούμε στις ανάγκες των τρεχόντων και μελλοντικών πελατών μας.”

Airstream

Το τροχόσπιτο των 9,14 μέτρων είναι μια παραλλαγή του μοντέλου Flying Cloud τςη εταιρείας, και διαθέτει μια ειδική διάταξη που περιλαμβάνει έναν γωνιακό χώρο γραφείου. Αν και το γραφείο αυτό δεν είναι τόσο ευρύχωρο όσο είναι ένα κανονικό γραφείο, είναι πλήρως λειτουργικό, καθώς διαθέτει όλα όσα χρειάζεται κανείς για να δουλέψει, όπως ένα πτυσσόμενο τραπέζι γραφείου με συρτάρια, καρέκλα γραφείου, χώρους αποθήκευσης, πολλές θύρες USB, πρίζα για ηλεκτρονικό υπολογιστή και σύνδεση στο διαδίκτυο μέσω της υπηρεσίας Airstream Connected Service της μάρκας.

Airstream

Όσον αφορά τους υπόλοιπους χώρους, το 30FB διαθέτει όλα όσα θα περίμενε κανείς από ένα Airstream: μια μικρή κουζίνα με φούρνο, νεροχύτη και ντουλάπια, πολλού χώρους αποθήκευσης και ένα μπάνιο με ξεχωριστή τουαλέτα και ντους. Υπάρχει επίσης μια κύρια κρεβατοκάμαρας με ένα μεγάλο κρεβάτι, αλλά και χώροι καθιστικού, οι οποίοι μπορούν να μετατραπούν σε χώρους ύπνου όταν είναι απαραίτητο. Το τροχόσπιτο έχει επίσης τρία μεγάλα παράθυρα σε κάθε πλευρά, τα οποία προσφέρουν θέα στο γύρω τοπίο.

Airstream

Η τιμή του Flying Cloud 30FB Office ξεκινά από 107.500 δολάρια, αλλά μπορεί να αυξηθεί γρήγορα αν κάποιος θέλει να προσθέσει προαιρετικά χαρακτηριστικά.


Διαβάστε επίσης: Το πολυτελές τροχόσπιτο που όλοι θα θέλαμε να έχουμε αυτό το καλοκαίρι

Share.

Comments are closed.