Το cool αυτοκίνητο του James Bond που ο καθένας μας μπορεί να αποκτήσει!

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Τα cool αυτοκίνητα είναι αναμφισβήτητα ένα στοιχείο που κάνει τις ταινίες James Bond τόσο συναρπαστικές, στην τελευταία ωστόσο ταινία του διάσημου franchise, No Time to Die, με τον Ντάνιελ Κρεγκ στον ρόλο του πράκτορα 007 για τελευταία φορά, την παράσταση δεν έκλεψε μια Aston Martin.

Μιλάμε για το ταπεινό J90 Series Toyota Land Cruiser Prado σε καφέ χρώμα που “πρωταγωνίστησε” σε μια από τις πιο τεταμένες σκηνές δράσης της 25ης ταινίας Bond. Στην σκηνή ο Κρεγκ καταδιώκεται από έναν στόλο ολοκαίνουργιων, τροποποιημένων Land Rover Defender V8 και Range Rover Sport SVR, το χαρισμάτικό Prado ωστόσο κατάφερε και με το παραπάνω να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του πράκτορα 007.

MGM

Μπορεί να μην είναι τόσο λαμπερό όσο ένα κλασικό Ford Mustang, ένα Lotus Esprit ή ένα Toyota 2000GT, τα οποία έχουμε δει σε προηγούμενες ταινίες Bond, αλλά πιστεύουμε ότι είναι ένα από τα πιο cool αυτοκίνητα που έχει οδηγήσει ποτέ ο μυστικός πράκτορας. Δεν χρειαζόταν gadgets ή “σεξι” εμφάνιση για να κρατήσει τον Bond ζωντανό: μόνο την σκληρότητα των Toyota.

Αυτό ωστόσο που κάνει το αξιόπιστο Prado J90 ακόμα πιο cool, είναι ότι ο μέσος θαυμαστής των ταινιών James Bond έχει πολλές πιθανότητες να το αποκτήσει, καθώς δεν είναι αρκετά νέο για να είναι εξωφρενικά ακριβό, ούτε αρκετά παλιό για να είναι εξαιρετικά συλλεκτικό.

Το Prado δεν ήταν το μόνο cool ή ασυνήθιστο αυτοκίνητο που εμφανίστηκε στο No Time to Die. Εδώ είναι μερικά άλλα ενδιαφέροντα οχήματα που τράβηξαν την προσοχή μας.

Maserati Quattroporte IV

MGM


Aston Martin DB5

MGM


Aston Martin Valhalla

MGM


Διαβάστε επίσης: Ο Ντουέιν Τζόνσον θέλει να γίνει ο επόμενος James Bond!

Share.

Comments are closed.