Στην “μαύρη λίστα” της Ferrari οι Καρντάσιανς!

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Αν υπάρχει μία αυτοκινητοβιομηχανία που σέβεται τα οχήματα της και δεν θέλει να αμαυρώσει την εικόνα της αφήνωντας τον οποιονδήποτε, ανεξάρτητα από την καθαρή του αξία, να τα “κακομεταχειρίζεται”, αυτή είναι η Ferrari.

Σεβόμενη την τεράστια ιστορία της, η ιταλική αυτοκινητοβιομηχανία λέγεται διατηρεί μία “μαύρη λίστα” με διασημότητες που δεν μπορούν να αγοράσουν (από αυτήν και τους επίσημους αντιπροσώπους της) τα αυτοκίνητα της. Σε αυτή την λίστα, η οποία περιλαμβάνει – μεταξύ άλλων – τους Τζάστιν Μπίμπερ, Φλόιντ Μέιγουεδερ, 50 Cent και Νίκολας Κέιτζ, προστέθηκαν πρόσφατα και όλα τα μέλη της οικογένειας Καρντάσιαν.

Σύμφωνα με την Ferrari, δεν υπάρχει “μαύρη λίστα” που να απαγορεύει στους ανθρώπους να αποκτήσουν τα αυτοκίνητα της, ωστόσο, η ίδια έχει το δικαίωμα να επιλέγει προσεκτικά ποιος θα έχει πρόσβαση στις πιο αποκλειστικές μονάδες της.

Aν και υπάρχουν δημοσιεύματα πως όλα αυτά είναι απλά φήμες, δεδομένου ότι η Ferrari δεν παραδέχτηκε ότι υπάρχει “μαύρη λίστα”, σίγουρα είναι μία εταιρεία που θέλει να διαφυλάξει το κύρος της, θέλοντας μόνο συγκεκριμένα άτομα να αντιπροσωπεύουν την πολυτελή εικόνα της, ανάμεσα στα οποία δεν είναι σίγουρα καμία Καρντάσιαν.

Να σημειώσουμε πως ενώ πολλές αυτοκινητοβιομηχανίες είναι δεκτικές στις αλλαγές των αυτοκινήτων τους – δεν μπορούμε να ξεχάσουμε ότι η Κάιλι Τζένερ πλήρωσε 480.000 δολάρια για να μετατρέψει μία Rolls-Royce Cullinan σε έκτρωμα -, το ίδιο δεν ισχύει και με την Ferrari, η οποία είναι πολύ αυστηρή ως προς το τι θα επιτρέψει στους αγοραστές να κάνουν στα αυτοκίνητα της.


Διαβάστε επίσης: Enzo Ferrari: “Στην αρχή κοίταξα γύρω μου να βρω το αυτοκίνητο που μου αρέσει. Δεν το βρήκα και αποφάσισα να το φτιάξω μόνος μου”

Share.

Comments are closed.