Η Κάιλι Τζένερ μας δείχνει πως να καταστρέψουμε ένα πολυτελές αυτοκίνητο

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Αν και ο καθένας μπορεί να καταστρέψει ένα πολύ καλό αυτοκίνητο, αρκεί να το οδηγήσει εκτός δρόμου ή απλά να παραμελήσει να το συντηρήσει, χρειάζεται να έχει κάποιες ιδιαίτερες ικανότητες και πολλά χρήματα για να το καταστρέψει τελείως.

Αυτό ακριβώς έκανε η διάσημη επιχειρηματίας και νεότερο μέλος της οικογένειας Τζένερ-Καρντάσιαν, Κάιλι Τζένερ, με την καινούργια της Rolls-Royce, αποδεικνύοντας ακόμα μια φορά ότι τα χρήματα δεν μπορούν να αγοράσουν το καλό γούστο.

Η Τζένερ ανέβασε πρόσφατα ένα story στον λογαριασμό της στο Instagram, στο οποίο μας δείχνει την καινούργια της Rolls-Royce Cullinan, η οποία διαθέτει ένα ροζ εσωτερικό (μέχρι και το τιμόνι είναι ροζ), μια οροφή με αστεράκια και την φράση “Stormi’s “Mom” στο μαρσπιέ, μια αναφορά στην κόρη της Στόρμι.

Πρόκειται για ένα αυτοκίνητο που είχε παραγγείλει πριν ένα χρόνο και πλήρωσε 480.000 δολάρια για να το μετρέψει σε αυτό το έκτρωμα. Βέβαια, δεν επιτρέπουν όλες οι μάρκες τέτοιες προσαρμογές στα αυτοκίνητα τους, όπως για παράδειγμα η Ferrari, η οποία είναι πολύ αυστηρή ως προς το τι θα επιτρέψει στους αγοραστές να κάνουν στα αυτοκίνητα της. Η Rolls-Royce από την άλλη επιτρέπει στους πελάτες να κάνουν τα πάντα στα οχήματα της, αρκεί να είναι έτοιμοι να πληρώσουν για αυτό το προνόμιο.

Αξίζει να πούμε ότι η Τζένερ διαθέτει μια πλούσια συλλογή από αυτοκίνητα, στην οποία συμπεριλαμβάνεται μια Bugatti Chiron, μια πορτοκαλί Lamborghini Aventador, ένα καφέ G-Class, μια σπάνια LaFerrari Aperta και πολλές custom Rolls-Royces.

Διαβάστε επίσης: Δείτε την απίστευτη συλλογή αυτοκινήτων που έχει ο διάσημος ράπερ Τράβις Σκοτ

Share.

Comments are closed.