Πολυτελείς σουίτες για να “κοιμίζετε” τα αυτοκίνητα σας!

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Μια απαράμιλλη εμπειρία για τους συλλέκτες αυτοκινήτων, οι οποίοι μοιράζονται έναν τρόπο ζωής που οδηγείται από απεριόριστο πάθος.

Όταν έχεις μια πολύτιμη και μεγάλης αξίας συλλογή αυτοκινήτων, τότε ένα απλό γκαράζ δεν αρκεί. Τα αυτοκίνητα σου αξίζουν τον δικό τους πολυτελή χώρο. Αυτό ακριβώς σκέφτηκε και η εταιρεία Collection Suites με έδρα το Μαϊάμι, η οποία προσφέρει έναν αποκλειστικό χώρο, στον οποίο οι συλλέκτες μπορούν να αποθηκεύσουν και να θαυμάσουν την πολύτιμη συλλογή τους.

Το συγκρότημα τους αποτελείται από τέσσερα κτίρια και περιλαμβάνει 38 σουίτες που κατασκευάστηκαν από συλλέκτες για συλλέκτες και βασίζονται στην καινοτομία, την ιδιωτικότητα και την αποκλειστικότητα. Κάθε ιδιωτική σουίτα έχει μέγεθος από 185 έως 230 τετραγωνικά μέτρα και περιλαμβάνει μοντέρνες συσκευές, χώρους καθιστικού, μπάνιο με πολυτελη φινιρισματα, ιταλικά πλακάκια, μπαρ, δύο κάμερες, φωτισμό LED, κλιματισμό και πολλά άλλα.

Φυσικά, το συγκρότημα είναι φυλασσόμενο 24/7  για μέγιστη ασφάλεια, αλλά και για να κοιμούνται ήσυχοι οι συλλέκτες των αυτοκινήτων. Για εκείνους όμως που είναι υπερπροστατευτικοί “γονείς”, μια εφαρμογή τους δίνει άμεση πρόσβαση στις in-suite κάμερες, ώστε να μπορούν να τσεκάρουν τα “μωρά” τους σε πραγματικό χρόνο.

Σίγουρα είναι ο ιδανικός χώρος για αυτό που λέμε “ανδρικό καταφύγιο”, κάτι που αποδεικνύουν και οι φωτογραφίες παρακάτω.

Collection Suites

Collection Suites

Collection Suites

Collection Suites

Collection Suites

Collection Suites

Collection Suites


Διαβάστε επίσης: Ένα σπάνιο αυτοκίνητο που οδηγήθηκε από τον James Bond μπορεί να γίνει δικό σου!

Share.

Comments are closed.