Ο Τζάστιν Μπίμπερ ξέσπασε σε κλάματα μόλις είδε τη νέα Rolls-Royce του!

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

O διάσημος τραγουδιστής της ποπ, Τζάστιν Μπίμπερ, ξέσπασε σε κλάματα μόλις είδε την custom  Rolls-Royce του, η οποία μοιάζει με διαστημόπλοιο και χρειάστηκαν 3 χρόνια για να κατασκευαστεί.

Ο 26χρονος Καναδός τραγουδιστής, ο οποίος έχει καθαρή αξία 285 εκατομμύρια δολάρια, πριν τρία χρόνια έστειλε ένα βίντεο της φουτουριστικής Rolls-Royce 103EX Concept που κυκλοφόρησε το 2016 στον ιδιοκτήτη της εταιρείας West Coast Customs, Ryan Friedlinghaus, ρωτώντας τον αν μπορεί να την αγοράσει. Το εν λόγω αυτοκίνητο δεν ήταν για πώληση, αλλά η εταιρεία προσφέρθηκε να δημουργήσει κάτι σαν αυτό.

Jesse Dacri/West Coast Customs/Facebook

Χρειάστηκαν τρία χρόνια, αλλά προχθές αποκαλύφθηκε το τελικό αποτέλεσμα, το οποίο ενθουσίασε τον Μπίμπερ τόσο πολύ, που έπεσε στα γόνατα κλάιγοντας και αναφωνώντας ότι δεν μπορεί να το πιστέψει, με τον κατασκευαστή να του λέει: “Θα με κάνεις να κλάψω”.

Η αντίδραση του Μπίμπερ ήταν πλήρως διακαιολογημένη, δεδομένου ότι η υλοποίηση του project ήταν μια επίπονη διασικασία. Όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες, το φουρουριστικό αυτοκίνητο, το οποίο μπορεί άνετα να ανταγωνιστεί το Μπατμομπίλ, διαθέτει ένα ματ ασημί αμάξωμα και καλύμματα τροχών με φωτισμό LED που το κάνουν να μοιάζει σαν να αιωρείται.

Jesse Dacri/West Coast Customs/Facebook

Το εσωτερικό είναι εξίσου πολυτελές με το εξωτερικό, καθώς διαθέτει δερμάτινη ταπετσαρία, λεπρομέρειες από νίκελ και ένα υπερσύγχρονο ηχοσύστημα JL Audio.

Ο Friedlinghaus δεν ανέφερε το τίμημα γιατί αυτό θα ήταν αντιεπαγγελματικό, αλλά πιθανότατα θα είναι εξωφρενικό.

Δείτε παρακάτω το σχετικό βίντεο και μερικές επιπλέον φωτογραφίες του αυτοκινήτου.

Jesse Dacri/West Coast Customs/Facebook

Jesse Dacri/West Coast Customs/Facebook

Jesse Dacri/West Coast Customs/Facebook


Διαβάστε επίσης: Η Κάιλι Τζένερ μας δείχνει πως να καταστρέψουμε ένα πολυτελές αυτοκίνητο

Share.

Comments are closed.