Μία σπάνια Aston Martin DB4 GT Zagato αξίας 9,1 εκατ. δολαρίων!

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Εάν δεν καταφέρατε να αποκτήσετε ένα από τα 14 μοντέλα DB4 GT Continuation που δημιούργησε η Aston Martin τον Ιούνιο του περασμένου έτους, τώρα έχετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα πρωτότυπο του 1961 χάρη στον διάσημο οίκο δημοπρασίας Gooding & Company, αλλά θα σας κοστίζει περίπου 9,1 εκατομμύρια δολάρια.

Το συγκεκριμένο κλασικό αυτοκίνητο ήταν αποτέλεσμα της συνεργασίας μεταξύ των Άγγλων και Ιταλών αυτοκινητοβιομήχανων. Διαθέτει ένα ελαφρύ αμάξωμα από την Ercole Spada και τροφοδοτείται από έναν κινητήρα αλουμινίου 3,7 λίτρων, ο οποίος αποδίδει 314 ίππους και κάνει τα 0-100 χλμ./ώρα σε 6,1 δευτερόλεπτα. Αυτό που κάνει το συγκεκριμένο αυτοκίνητο ακόμα πιο ξεχωριστό, είναι το κόκκινο Peony χρώμα του, το οποίο δεν χρησιμοποιήθηκε ποτέ σε κανένα άλλο παράδειγμα.

Το αυτοκίνητο ξεκίνησε την ζωή του τη δεκαετία του ’60 υπό την κυριότητα του Teddy Beck από το Cheshire της Αγγλίας, ο οποίος το είχε στην κατοχή του για πάνω από 20 χρόνια και το είχε οδηγήσει για περίπου 25.000 χιλιόμετρα. Από το 1979, το αυτοκίνητο άλλαξε τέσσερις ιδιοκτήτες, μεταξύ των οποίων τον διευθυντή της Aston Martin, Victor Gauntlett και τον διάσημο συλλέκτη αυτοκινήτων, Paul Vestey.

Όσοι ενδιαφέρονται, μπορούν τώρα να υποβάλουν προσφορά για αυτή την πανέμορφη Aston Martin DB4 GT Zagato του 1961 στον ιστότοπο της Gooding & Company εδώ.

Δείτε μερικές φωτογραφίες παρακάτω:

Gooding & Company

Gooding & Company

Gooding & Company

Διαβάστε επίσης: Ένα από τα πιο όμορφα Land Rover Defender 90 που έχουμε δει!

Share.

Comments are closed.