Ένα από τα πιο όμορφα Land Rover Defender 90 που έχουμε δει!

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Η E.C.D. Automotive Design είναι μια βραβευμένη εταιρεία, η οποία ανακατασκευάζει πολυτελή οχήματα υψηλών προδιαγραφών, που συνδυάζουν την κλασική αγγλική ομορφιά με την καινοτομία και τη σύγχρονη πολυτέλεια. Κάθε όχημα που παράγεται από την E.C.D. είναι πραγματικά μοναδικό.

Η E.C.D αυτή την φορά μας εξέπληξε ευχάριστα με ένα πανέμορφο custom Defender 90 που συνδυάζει τη σύγχρονη πολυτέλεια και το στυλ. Το αυτοκίνητο ονομάστηκε Project AJ και δημιουργήθηκε μέσω της Luxury Design Experience της E.C.D, όπου τα σχέδια οχημάτων γίνοται με βάση τις απαιτήσεις κάθε πελάτη.

Το Project AJ τροφοδοτείται από έναν κινητήρα Chevrolet LC9 V8 5.3-λίτρων, διαθέτει ένα εξατάχυτο αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων και είναι τελειωμένο με την βαφή Fuji White, η οποία προσφέρει πλήρη στιλπνότητα.

Το αυτοκίνητο διαθέτει ένα κομψό εσωτερικό, το οποίο αποτελείται από μαύρα δερμάτινα καθίσματα Puma Classic, δερμάτινες λεπτομέρειες στο ταμπλό και πανοραμικά παράθυρα Masai στο πίσως μέρος, τα οποία δίνουν στο αυτοκίνητο μια μοντέρνα και πολυτελή εμφάνιση, ενώ προσφέρουν πανοραμική θέα στους επιβάτες που κάθοντα στο πίσω μέρος.

Δείτε το σχετικό βίντεο παρακάτω:

Διαβάστε επίσης: Ένα ακόμα εκπληκτικό custom Defender 130 από την E.C.D. Automotive Design

Share.

Comments are closed.