Μια εξαιρετική ιδέα για το τι μπορείς να κάνεις με ένα Jeep

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Τα Jeep είναι ιδανικά για off-road εκδρομές, αλλά για παρατεταμένη παραμονή στην ύπαιθρο θα χρειαστείτε αρκετό εξοπλισμό ή  θα πρέπει να επιλέξετε ένα εντελώς διαφορετικό όχημα.

Και όμως δεν θα χρειαστεί να κάνετε τίποτα από τα παραπάνω, καθώς η American Expedition Vehicles, εν συντομία AEV, δημιούργησε ένα πολύ cool custom όχημα, το οποίο ονομάζεται Outpost II και πιθανότατα δεν θα δει ποτέ την παραγωγή.

Η AEV πήρε ένα τετράπορτο Jeep Wrangler του 2016 και το μετέτρεψε σε ένα μικρό, ευκίνητο RV, το οποίο μπορεί να φιλοξενήσει δύο άτομα, δίνοντας τους την δυνατότητα να απολαύσουν το άγριο τοπίο για μερικές ημέρες. Τα πάντα πίσω από τα μπροστινά καθίσματα του Outpost II αντικαταστάθηκαν, προκειμένου  να δημιουργηθεί ένα σύνθετο τροχόσπιτο που περιλαμβάνει πλευρική πόρτα, ηλιακούς συλλέκτες στην οροφή που μπορούν να τροφοδοτήσουν όλες τις ηλεκτρικές συσκευές, ένα κουζινάκι που λειτουργεί με αέριο και μια δεξαμενή νερού 83 λίτρων.

Οι αναρτήσεις, τα ελαστικά και οι προφυλακτήρες απο σφυρήλατο ατσάλι εχουν υποστεί την τυπική ειδική επεξεργασία από την AEV. Η AEV δεν σχεδιάζει να προσφέρει το Outpost II για παραγωγή, αλλά είναι μια εξαιρετική ιδέα για το τι μπορείς να κάνεις με ένα Jeep .

Δες μερικές φωτογραφίες του Outpost II παρακάτω και σίγουρα θα ενθουσιαστείς με το αποτέλεσμα.


Διαβάστε επίσης: Ένας τύπος έδωσε περίπου 13 εκατ. ευρώ για αυτές τις τρεις σπάνιες Alfa Romeo

Share.

Comments are closed.