Η περιπέτεια είναι στο αίμα αυτού του Land Rover Series III

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Με καθαρές γραμμές και την σωστή ποσότητα πατίνας, αυτό το εκπληκτικό Land Rover Series III του 1972 έχει αποκατασταθεί με τον καλύτερο δυνατόν τρόπο, με μια vintage αισθητική και χωρίς καμία υπερβολή.

Η Rovers North πραγματοποίησε την αποκατάσταση αυτού του πανέμορφου οχήματος, και η εύρεση ενός ελαττώματος στη δουλειά τους είναι σχεδόν αδύνατη. Το εξωτερικό του αμαξώματος από αλουμίνιο φέρει την βαφή Marine Blue, ενώ το αυτοκίνητο διαθέτει τις πρωτότυπες λευκές ζάντες αλουμινίου οι οποίες είναι εξοπλισμένες με ελαστικά 7.50X16 Bias MUD X-Tra Traction για εκπληκτική εμφάνιση και οδήγηση. Όλα είναι τοποθετημένα σε ένα νέο γαλβανισμένο σασί, το οποίο λύνει ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα των vintage Land Rovers: την σκουριά.

Αυτό το series III φοράει τον αρχικό κινητήρα των 2.25 λίτρων, με λίγο πιο πάνω από 24.000 μίλια στον χιλιομετρητή του, ενώ το εσωτερικό του μόλις έφυγε από το εργοστάσιο. Λεπτομέρειες όπως οι διακοσμητικές σίτες πάνω από τα φώτα, ένα τεράστιο σχοινί ρυμουλκούμενο γύρω από τον προφυλακτήρα και ένα ελαστικό τοποθετημένο πάνω στο καπό, αντικατοπτρίζουν την περιπετειώδη αισθητική που έκανε το Land Rover διάσημο.

brooklyncoachworks.com

Share.

Comments are closed.