Έξι all time classic αυτοκίνητα που θα θέλαμε για ένα καλοκαιρινό road trip

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Τίποτα δεν λέει καλοκαίρι, ειδικά στην χώρα μας, όσο το να μπαίνεις σε ένα αυτοκίνητο με φίλους και να κατευθύνεστε προς την παραλία. Λένε ότι το ταξίδι είναι αυτό που έχει σημασία και όχι ο προορισμός, οπότε το όχημα σας είναι αυτό που μπορεί να κάνει όλη την διαφορά.

Αν μπορούσαμε λοιπόν να επιλέξουμε πιο αυτοκίνητο θα θέλαμε να οδηγήσουμε για να κατευθυνθούμε προς έναν παραθαλάσσιο προορισμό, σίγουρα θα ήταν ένα από αυτά τα απίστευτα έξι all time classic αυτοκίνητα.

1973 Jeep Wrangler Heritage CJ-5

Τα Jeep έχουν διασχίσει ότι έδαφος μπορεί να φανταστεί κανείς, από τις ζούγκλες της νοτιοανατολικής Ασίας έως τους αμμόλοφους του Λονγκ Αϊλαντ της Νέας Υόρκης. Ένα Jeep είναι το ιδανικό όχημα για μία καλοκαιρινή απόδραση σε οποιοδήποτε μέρος. Η ανοιχτή οροφή και οι πόρτες του είναι ιδανικές για ηλιοθεραπεία. Επιλέξτε τους επιβάτες σας με σύνεση – θα έχετε χώρο για δύο φίλους, το σκυλί σας, ένα φρίσμπι και ένα ψυγειάκι με μπύρες.

1968 Land Rover Series IIA

Το Land Rover Defender είναι το βρετανικό ισοδύναμο του Jeep και εμπνεύστηκε από το αρχικό Willys MB Jeep. Απλό και με κλασσική γραμμή μπορεί να σε πάει παντού. Η γοητεία του είναι στην απλότητα του. Η σειρά IIA θεωρείται από πολλούς το πιο ανθεκτικό μοντέλο σειράς που κατασκευάστηκε.

1969 Chevrolet C10 Stepside Short-Bed Pickup

Δεν ξέρουμε για σένα, αλλά εμείς το μόνο που σκεφτόμαστε όταν βλέπουμε αυτή την ομορφιά είναι να ρίξουμε τις αποσκευές μας στην καρότσα της και να ξεκινήσουμε το ταξίδι μας. Αν είστε ο τύπος που του αρέσουν τα φορτηγάκια και ειδικά τα  Chervolet, οι καθαρές γραμμές και τα έντονα χρώματα αυτής της Chevy του 1969, θα κάνει την καρδιά σου να χτυπά λίγο γρηγορότερα.

1983 Toyota Land Cruiser FJ60

Αυτό το πανέμορφο μοντέλο της Toyota από τη δεκαετία του ’80, εργάστηκε τόσο σκληρά στους αλατισμένους δρόμους του Βορρά που έχει το δικό του fan club αυτές τις μέρες. Όσοι από εσάς είναι αρκετά τυχεροί για να το βρείτε και να το οδηγήσετε, αναμφίβολα θα καταλάβετε τι είναι ένα άνετο ταξίδι το Σαββατοκύριακο.

1990 Volvo 850 Turbo Station Wagon

Τίποτα δεν “φωνάζει” οικογενειακές διακοπές όσο αυτό το station wagon της Volvo. Είναι ιδανικό για να εξευρενήσετε ορμίσκους με βράχια όσο και για να πάτε τα παιδιά σας στην τελευταία ταινία της Pixar. Πάει σετ με ένα λαμπαρντόρ, boat shoes και ένα πλεκτό πουλόβερ.

2017 Moke

Την δεκαετία του 1950, ο Sir Alec Issigonis, ο “πατέρας” του Mini, σχεδίασε το Mini Moke και γρήγορα έγινε απαραίτητο για τους λάτρεις της παραλίας. Όταν το οδηγήσετε για πρώτη φορά, θα το βρείτε γρήγορο, χαμηλό στο έδαφος, ανοιχτό στον αέρα και συχνά καλυμμένο με άμμο. Το πρωτότυπο επανασχεδιάστηκε πολλές φορές, ωστόσο το μεγαλύτερο μέρος του αρχικού σχεδίου διατηρήθηκε,  κάνοντας αυτόν το μικρό “διαβόλο” ακόμα πιο συναρπαστικό.


Διαβάστε επίσης: Μια τρακαρισμένη Jaguar πωλήθηκε για σχεδόν 130.000 δολάρια!

Share.

Comments are closed.