Η Mercedes-Benz δημιούργησε ένα από τα πιο όμορφα ηλεκτρικά ποδήλατα στον κόσμο

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Η Mercedes-Benz συνεργάστηκε με την N + Bikes και δημιούργησαν ένα από τα πιο όμορφα ποδήλατα στον κόσμο – το εκπληκτικό EQ Formula E Team eBike. Κάποιοι από εσάς μπορεί να ξεγελαστούν και να πιστέψουν ότι πρόκειται για ακόμα ένα κλασικό ποδήλατο με μοντέρνα εμφάνιση, αλλά εμπιστευτείτε μας, είναι κάτι περισσότερο από αυτό!

Το Mercedes-Benz x N + EQ Formula E Team eBike διαθέτει ενσωματωμένη οθόνη LED, τεχνολογία υποβοήθησης πεντάλ και ανθεκτικά ελαστικά Kendra Ks. Το πιο εντυπωσιακό στοιχείο, είναι ότι η καλωδίωση και η μπαταρία στο ποδήλατο δεν είναι εμφανή, καθώς είναι είναι καλά τοποθετημένα μέσα στον ανθεκτικό σκελετό.

Το EQ Formula E Team eBike διαθέτει έναν απλοποιημένο και όμορφο σχεδιασμό, με τον σκελετό του να είναι ελαφρώς παχύτερος από τα συμβατικά ποδήλατα, για τους λόγους που αναφέραμε παραπάνω.

Το ποδήλατο ζυγίζει 16 κιλά, έχει τελική ταχύτητα 32 Km/h και αυτονομία τα 100 Km. Τροφοδοτείται από μια επαναφορτιζόμενη μπαταρία Panasonic 36V 7Ah, η οποία αφαιρείται εύκολα χάρη στο κουμπί γρήγορης απελευθέρωσης. Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε πάρα πολύ για τους χρόνους φόρτισης, καθώς η πλήρης φόρτιση διαρκεί μόλις τρεισήμισι ώρες.

Το Mercedes-Benz Formula ebike είναι πιθανώς ένα από τα πιο κομψά ηλεκτρικά ποδήλατα που έχουμε δει τελευταία. Η τιμή του ανέρχεται σε 2.659,50 ευρώ και είναι διαθέσιμο για παραγγελία εδώ.

Δείτε μερικές επιπλέον φωτογραφίες παρακάτω:


Διαβάστε επίσης: LV Bike: Δείτε το νέο πολυτελές ποδήλατο που κυκλοφόρησε ο οίκος Louis Vuitton

Share.

Comments are closed.