Ένας τύπος χάρισε στην γυναίκα του ένα supercar αξίας 3,2 εκατ. δολαρίων!

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Η Bugatti μόλις αποκάλυψε μια πολύ ξεχωριστή Chiron Sport, την οποία παρήγγειλε ένας τύπος για να την χαρίσει στην γυναίκα του την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

Ενώ οι περισσότεροι την γλιτώνουν με ένα κουτί σοκολατάκια ή ένα μπουκέτο τριαντάφυλλα, ο εν λόγω κύριος, ο οποίος προφανώς έχει πολλά εκατομμύρια στον τραπεζικό του λογαριασμό, έδωσε περίπου 3,2 εκατ. δολάρια για να κάνει την γυναίκα του χαρούμενη αυτή την ξεχωριστή ημέρα.

Για την παραγγελία του supercar μεσολάβησε η βρετανική εταιρία πώλησης πολυτελών οχημάτων H.R. Owen. Ο πελάτης είχε πολλές επιλογές όσον αφορά τους χρωματισμούς και τελικά κατέληξε στο Matte Blanc και το Silk Rosé στο εξωτερικό, ενώ στο εσωτερικό προτίμησε το Gris Rafale. Επειδή το αυτοκίνητο προορισόταν για την αγαπημένη του, πρόσθεσε το όνομα της “Alice” στο προσκέφαλο των καθισμάτων, αλλά και στο εσωτερικό των θυρών.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by BUGATTI (@bugatti)

“Αυτό είναι ένα πραγματικά ιδιαίτερο μοντέλο Bugatti, και θα το θυμόμαστε πάντα ως ένα μοναδικό αυτοκίνητο”, δήλωσε ο Ken Choo, Διευθύνων Σύμβουλος της H.R. Owen. “Είχαμε την τιμή να μεσολαβήσουμε για να αποκτήσει ο πελάτης μας αυτή την απίστευτη Chiron Sport και χαιρόμαστε που η Bugatti ανταποκρίθηκε στις προσδοκίες του. Είναι απίστευτο να βλέπεις κάθε Bugatti να γίνεται με διαφορετικό τρόπο και να δίνει την δυνατότητα σε κάθε πελάτη να βάζει την προσωπική του σφραγίδα.”

Όσον αφορά τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά, το αυτοκίνητο διαθέτει έναν quad-turbocharged W16 κινητήρα των 8.8 λίτρων που αποδίδει 1.500 ίππους!

Δείτε μερικές επιπλέον φωτογραφίες του αυτοκινητου παρακάτω:

Bugatti

Bugatti

Bugatti

Bugatti

Bugatti

Bugatti

Bugatti

Bugatti


Διαβάστε επίσης: Βρήκαμε το απόλυτο δώρο που μπορείς να κάνεις στον εαυτό σου – Αρκεί να έχεις 3 εκατ. δολάρια!

Share.

Comments are closed.