Ένα απίστευτο τροχόσπιτο που μοιάζει με σουίτα πολυτελούς ξενοδοχείου!

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Όπως έχετε καταλάβει, εδώ στο Perpetual τρέφουμε μια ιδιαίτερη αγάπη για τα τροχόσπιτα, καθώς δίνουν την δυνατότητα στους ταξιδιώτες να έρθουν σε επαφή με την φύση και το πιο βασικό, την απόλυτη ελευθερία να κανονίσουν τις διακοπές τους την τελευταία στιγμή.

Εδώ ωστόσο δεν έχουμε να κάνουμε με ένα απλό τροχόσπιτο, αλλά με την απόλυτη χλιδή στους τέσσερις τροχούς. Μιλάμε για το Vario Perfect 1200 Platinum από την VARIOmobil, το οποίο σχεδιάστηκε με μεγάλη προσοχή στις λεπτομέρειες και είναι ιδανικό για όσους θέλουν να ταξιδεύουν με πολυτέλεια. Το τροχόσπιτο αυτό, το οποίο είναι επιπλωμένο ώστε να μοιάζει με μια πολυτελή σουίτα ξενοδοχείου, διαθέτει επίσης έναν χώρο που μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως γκαράζ για ένα αυτοκίνητο, όπως την Mercedes-AMG GT που βλέπετε στις φωτογραφίες παρακάτω.

Πρόκειται για ένα πολύ ιδιαίτερο τροχόσπιτο – ένα σπίτι μακριά από το σπίτι – το οποίο έχει ως βάση το σασί του Mercedes Actros 2553 LLL και διαθέτει έναν εξακύλινδρο κινητήρα turbo-diesel των 10,7 λίτρων που αποδίδει 523 ίππους. Η τιμή του Vario Perfect 1200 Platinum ξεκινά από περίπου 1 εκατομμύριο δολάρια και μπορεί να φτάσει έως τα 1,7 εκατομμύρια δολάρια, ανάλογα με τις προαιρετικές επιλογές που προσφέρει η εταιρεία.

Το τροχόσπιτο αποτελείται από τρεις χώρους διαβίωσης, στου οποίους συμπεριλαμβάνεται ο χώρος καθιστικού, μια πλήρως λειτουργική κουζίνα, ένα μπάνιο εξοπλισμένο με όλες τις βασικές ανέσεις και ένα μεγάλο υπνοδωμάτιο.

Ρίξτε μια ματιά στο Vario Perfect 1200 Platinum παρακάτω και μάθετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το αυτοκινούμενο στην ιστοσελίδα της VARIOmobil.


Διαβάστε επίσης: Αν είχες αυτό το τροχόσπιτο θα πουλούσες το σπίτι σου!

Share.

Comments are closed.