Αν είχες αυτό το τροχόσπιτο θα πουλούσες το σπίτι σου!

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Δεν ξέρουμε για εσάς, αλλά εμείς πάντα ονειρευόμασταν να αποκτήσουμε ένα τροχόσπιτο. Μπορεί οι περισσότεροι από εσάς να το έχετε συνδέσει με τους συνταξιούχους, οι οποίοι αφού έχουν τακτοποιήσει όλες τους τις υποχρεώσεις αποφασίζουν να αγοράσουν ένα για να κάνουν εκείνο το οδικό ταξίδι που πάντα ονειρευόντουσαν, ωστόσο ένα τροχόσπιτο είναι κάτι που σου δίνει την ελευθερία να μείνεις σε όποιο μέρος θες, όποτε θες.

Πρόσφατα ανακαλύψαμε το Living Vehicle 2021 από την εταιρεία Living Vehicle με έδρα τη Σάντα Μπαρμπάρα, το οποίο σε αντίθεση με τα τροχόσπιτα που έχουν σχεδιαστεί για σύντομες περιπέτειες, σχεδιάστηκε για να χρησιμοποιηθεί περισσότερο σαν μόνιμη – κινητή κατοικία. Το τροχόσπιτο αυτό δίνει στους ιδιοκτήτες του την δυνατότητα να εξερευνήσουν τα πιο όμορφα μέρη του κόσμου, ενώ προσφέρει αυτονομία και είναι φιλικό προς το περιβάλλον, καθώς τροφοδοτείται από τον ήλιο χωρίς ποτέ να χρειάζεται να συνδεθεί σε κάποιο δίκτυο. Αξίζει να σημειωθεί, ότι η εταιρεία πρόσθεσε την δυνατότητα φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων από το σύστημα ηλιακής ενέργειας του τροχόσπιτου.

Το Living Vehicle 2021 είναι ένα τροχόσπιτο πολύ διαφορετικό απ’ ότι έχουμε συνηθίσει, καθώς συνδυάζει την όμορφη αισθητική με τη λειτουργικότητα ενός σύγχρονου σπιτιού. Είναι κατασκευασμένο από ανθεκτικό αλουμίνιο, διαθέτει καθαρές γραμμές και πολλά παράθυρα. Το εσωτερικό του είναι πολύ φιλικό και εύχρηστο, καθώς διαθετει μια κουζίνα που είναι εξοπλισμένη με όλες τις οικιακές συσκευές που θα χρειαστείτε, ένα ευρύχωρο σαλόνι, ένα όμορφα διακοσμημένο μπάνιο, ένα πτυσσόμενο τοίχο που μεταμορφώνεται σε βεράντα και ένα master υπνοδωμάτιο που μπορεί να μετατραπεί σε χώρο εργασίας κατά την διάρκεια της ημέρας.

Το Living Vehicle 2021 δημιουργήθηκε με σκοπό να μας προσφέρει την ελευθερία να περάσουμε το χρόνο μας με πράγματα που έχουν μεγαλύτερη σημασία, και να το κάνουμε με στυλ. Η τιμή του ξεκινά από περίπου 230.000 δολάρια.

Δείτε μερικές φωτογραφίες του Living Vehicle 2021 παρακάτω:

Διαβάστε επίσης: Με αυτό το τροχόσπιτο δεν θα ήθελες να βγεις από την καραντίνα!

Share.

Comments are closed.