Ένα ακόμα εκπληκτικό custom Defender 130 από την E.C.D. Automotive Design

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Οι φίλοι μας στην E.C.D. Automotive Design, μόλις μας αποκάλυψαν ένα εκπληκτικό custom Defender 130, το οποίο είναι επιτομή της πολυτέλειας του off-road θρύλου.

Η E.C.D. Automotive Design, γνωστή για τα πολυτελή οχήματα υψηλού επιπέδου, μας αποκάλυψε ένα custom Defender 130 από το τμήμα Ultimate Vehicle Concept (UVC), όπου τα σχέδια οχημάτων γίνοται με βάση τις απαιτήσεις κάθε πελάτη. Το Defender 130, που ονομάστηκε Project Barge, είναι το πιο εξειδικευμένο όχημα που κατασκευάστηκε από την E.C.D. και διαθέτει μοναδικά και εξαιρετικά χαρακτηριστικά τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό του.

Το δίχρωμο εξωτερικό του Project Barge είναι ολοκληρωμένο σε “White Diamond Pearl” χρώμα, ενώ η οροφή, η μπροστινή μάσκα, και οι 18-ιντσών Kahn Mondial Retro ζάντες είναι τελειωμένες σε “Nara Bronze”. Ένα custom roll-cage της Safety Devices ολοκληρώθηκε επίσης σε “Nara Bronze” για να ταιριάζει με τα υπόλοιπα.

Το Project Barge είναι το πρώτο όχημα από την E.C.D. που διαθέτει ξύλο στην καρότσα. Το βραζιλιάνικο τικ που χρησιμοποιήθηκε προσφέρει μια μοναδική αντίθεση με το περλέ λευκό χρώμα στο εξωτερικό. Ένα πρόσθετο χαρακτηριστικό γνώρισμα του Project Barge, είναι τα επιχρωμιωμένα μεταλλικά στοιχεία σε όλο το εξωτερικό και εσωτερικό του οχήματος, άλλη μια πρωτοτυπία της E.C.D. Έτσι, οι μεντεσέδες και οι εξωτερικές λαβές στις πόρτες, το καπάκι του καυσίμου και τα πεντάλ στο εσωτερικό, όλα έχουν επιχρωμιωθεί και πατιναριστεί.

Στο εσωτερικό, το Project Barge διαθέτει ένα εξαιρετικά πολυτελές Hydes Nappa δέρμα σε μαλακό-καφέ χρώμα που ταιριάζει υπέροχα με τα μπρονζέ στοιχεία. Υπάρχουν πολλές σύγχρονες ανέσεις, όπως ένα σύστημα ψυχαγωγίας Sony, πλήρες σύστημα ήχου JL Audio, WiFi, σύστημα παρακολούθησης τυφλών σημείων και control ελέγχου του κλιματισμού για τους επιβάτες στο πίσω μέρος.

Το Project Barge αποτελεί παράδειγμα για το πόσο λεπτομερώς σχεδιάζονται τα οχήματα μέσω της Luxury Design Experience, μιας απόλυτα εντυπωσιακής σχεδιαστικής εμπειρίας σε αντίθεση με οποιαδήποτε άλλη, δίνοντας στους πελάτες πλήρη έλεγχο για τις λεπτομέρειες και τον σχεδιασμό των οχημάτων.

Περισσότερες λεπτομέρειες για την E.C.D. Automotive Design εδώ.


Διαβάστε επίσης: Το φορτηγάκι που ήρθε για να ανταγωνιστεί το περίφημο Cybertruck του Έλον Μασκ

Share.

Comments are closed.