Το φορτηγάκι που ήρθε για να ανταγωνιστεί το περίφημο Cybertruck του Έλον Μασκ

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Πρόσφατα οι χρήστες των social media τρόλαραν άγρια τον Έλον Μασκ για το φιάσκο με την παρουσίαση του νέου ηλεκτρικού φορτηγού της Tesla, το οποίο σύμφωνα με τον CEO της εταιρείας είναι “άθραυστο”.

Το συμβάν με τα “θωρακισμένα” παράθυρα του περίφημου ηλεκτρικού Cybertruck, έκανε τον γύρο του διαδικτύου και ακόμα και η εταιρεία LEGO πήρε την ευκαιρία και έκανε μια ανάρτηση στο Facebook με μια φωτογραφία ενός οχήματος από τουβλάκια, γράφοντας την ειρωνική λεζάντα: “Η εξέλιξη του φορτηγού είναι εδώ. Εγγυημένα άθραυστο”!

Tesla

Σίγουρα δημιουργήθηκαν αρκετά προβλήματα στην Tesla και τώρα ήρθε να προστεθεί ακόμα ένα. Μιλάμε για το νέο ηλεκτρικό φορτηγάκι της αυτοκινητοβιομηχανίας Lordstown Motors με έδρα το Οχάιο, το οποίο σκοπεύει να ξεπεράσει σε πωλήσεις το φουτουριστικό Tesla Cybertruck, έχοντας μια πιο παραδοσιακή εμφάνιση.

Το φορτηγάκι Lordstown Endurance υπόσχεται να “ξεπεράσει την απόδοση των περισσότερων φορτηγών πλήρους μεγέθους στην αγορά”, αναφέρει η εταιρεία. Οι προδιαγραφές του ηλεκτρικού φορτηγού δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμη, ωστόσο υπάρχουν τα βασικά του χαρακτηριστικά στην ιστοσελίδα της εταιρείας.

Lordstown Motors Corporation

Η Lordstown δήλωσε ότι οι πρώτες παραδόσεις προγραμματίζονται να γίνουν στα τέλη του 2020, πολύ πριν από αυτές της Tesla. Η τιμή του Endurance ξεκινά από τα 52.000 δολάρια, που είναι αρκετά χρήματα παραπάνω από το βασικό μοντέλο της Tesla (39.900 δολάρια).

Όποιος επιθυμεί να γίνει ιδιοκτήτης ένος ηλεκτρικού φορτηγού της Lordstown, μπορεί να κάνει προπαραγγελία καταθέτοντας ως προκαταβολή 1.000 δολάρια.


Διαβάστε επίσης: Οι 10 περίεργοι κανόνες που ακολουθεί ο Έλον Μασκ

Share.

Comments are closed.