Το νέο ρολόι του οίκου Roger Dubuis δεν θα αφήσει κανέναν ασυγκίνητο

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Με αεροδυναμικές γραμμές και περίπλοκο high-tech design εμπνευσμένο από τον κόσμο των αγωνιστικών αυτοκινήτων, το Excalibur Spider Huracán STO είναι ο νέος καρπός της συνεργασίας του ελβετικού οίκου Roger Dubuis με την Lamborghini.

Το νέο ρολόι είναι μια περιορισμένη έκδοση 88 τεμαχίων και αποκαλύφθηκε λίγες εβδομάδες μετά το ντεμπούτο της Lamborghini Huracán STO, από την οποία παίρνει έμπνευση. Ο οίκος εξέτασε προσεκτικά τις γραμμές και τις τεχνικές προδιαγραφές του supercar και το αποτέλεσμα ήταν ένα ρολόι που συνδυάζει την τολμηρή σχεδίαση με τα υλικά υψηλής ποιότητας.

Το πρώτο πράγμα που θα παρατηρήσει κανείς στο Excalibur Spider Huracán STO είναι το εντυπωσιακό χρώμα του. Το καντράν, η στεφάνη και το διάτρητο δερμάτινο λουράκι του ρολογιού διαθέτουν πινελιές Blue Laufey και California Orange, τα δύο χρώματα που κυριαρχούν στο εντυπωσιακό supercar.

Η επιβλητική του κάσα με διάμετρο 45 mm είναι φτιαγμένη από πολλαπλές στρώσεις άνθρακα και συνοδεύεται από μια μαύρη στεφάνη τιτανίου με επίστρωση DLC και κρύσταλλο από ζαφείρι.

Αποτελεί το ιδανικό σασί για να φιλοξενήσει έναν «κινητήρα» υψηλότατων προδιαγραφών, όπως τον αυτόματο μηχανισμό RD630, τον οποίο ο οίκος περιγράφει και ως “mean machine”. Είναι ένας ειδικά σχεδιασμένος μηχανισμός, ο οποίος διαθέτει τροχό ισορροπίας 12 μοιρών με ταλαντωμένο βάρος 360 μοιρών και αναπαράγει το ίδιο εφέ ταχύτητας με τους τροχούς της STO.

Το Excalibur Spider Huracán STO είναι διαθέσιμο στην επίσημη ιστοσελίδα του οίκου εδώ. Η τιμή του ανέρχεται σε 56.500 δολάρια, που είναι σχετικά μια καλή τιμή, αν σκεφτεί κανείς ότι το αυτοκίνητο από το οποίο πάιρνει έμπνευση κοστίζει 327.838 δολάρια.


Διαβάστε επίσης: Το πιο περίπλοκο ρολόι που έφυγε ποτέ από τα εργαστήρια του Richard Mille

Share.

Comments are closed.