Το νέο ρολόι Big Bang MP-11 της Hublot κοστίζει 178.000 ευρώ και όχι άδικα!

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Κατά στην διάρκεια της έκθεσης Watches & Wonders στην Γενεύη, η Hublot παρουσίασε όλα τα νέα της μοντέλα για το 2024, τα οποία εκφράζουν την φιλοσοφία “Art of Fusion” της μάρκας με τον καλύτερο τρόπο.

Ένα από τα μοντέλα που τράβηξαν τα βλέμματα ήταν το Big Bang MP-11 Blue Water Sapphire, το οποίο διαθέτει κάσα από επεξεργασμένο κρύσταλλο ζαφειριού σε έντονη γαλάζια απόχρωση και προσφέρει απόθεμα ισχύος 14 ημερών. Δεν θα περιμέναμε τίποτα λιγότερο από την Hublot.

Το ρολόι διαθέτει διάφανη κάσα διαμέτρου 45 mm και πάχους 14,40 mm από γαλάζιο κρύσταλλο ζαφειριού, η οποία σίγουρα κλέβει την παράσταση, ωστόσο δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι στο εσωτερικό της κρύβει τον skeleton μηχανισμό HUB9011, ο οποίος χτυπά με συχνότητα 28.800 δονήσεις/ώρα, περιλαμβάνει 270 εξαρτήματα και φυσικά προσφέρει ένα εντυπωσιακό απόθεμα ισχύος δύο εβδομάδων.

Το καντράν του Big Bang MP-11 παρέχει μία εικόνα των επτά συζευγμένων βαρελιών του μηχανισμού, αλλά και του ενσωματωμένου δείκτη ισχύος. Τοποθετημένο στις 12 η ώρα βρίσκεται το δευτερεύων καντράν της ώρας και των λεπτών, ενώ ο τροχός ισορροπίας είναι ορατός στις 2 η ώρα.

Η πλάτη της κάσας είναι επίσης κατασκευασμένη από γαλάζιο κρύσταλλο ζαφειριού, τμήμα της οποίας έχει υποστεί αντιανακλαστική επίστρωση για βελτιωμένη διαύγεια. Η μεγάλη αυλακωτή κορώνα είναι τοποθετημένη στις 3 η ώρα και χρησιμοποιείται για τη ρύθμιση της ώρας και την περιέλιξη.

Το ρολόι συνοδεύει ένας ανάγλυφος ιμάντας από καουτσούκ σε γαλάζια απόχρωση με κούμπωμα από τιτάνιο. Είναι μια περιορισμένη έκδοση 50 τεμαχίων και η τιμή του ανέρχεται σε 178.000 ευρώ, κάτι που ήταν αναμενόμενο, καθώς πρόκειται για ένα πολύ περίπλοκο ρολόι που αντιπροσωπεύει την φιλοσοφία της μάρκας στο έπακρο.


Διαβάστε επίσης: Η Tudor έκανε την έκπληξη με ένα ολόχρυσο μοντέλο Black Bay 58

Share.

Comments are closed.