Η Tudor έκανε την έκπληξη με ένα ολόχρυσο μοντέλο Black Bay 58

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Στην φετινή έκθεση Watches & Wonders στην Γενεύη, η Tudor παρουσίασε τα νέα της μοντέλα για το 2024, τα οποία αντικατοπτρίζουν πλήρως την ταυτότητα της μάρκας και εντυπωσίασαν το κοινό.

Ένα από τα μοντέλα της μάρκας που ξεχώρισαν ήταν το Tudor Black Bay 58, το οποίο κυκλοφόρησε το 2028 και είναι εξαιρετικά δημοφιλές στο κοινό. Για το 2024 η μάρκα χρησιμοποίησε κίτρινο χρυσό 18K για την κάσα των 39 mm του ρολογιού, αλλά σε αντίθεση με το χρυσό μοντέλο που κυκλοφόρησε πριν τρία χρόνια, χρησιμοποίησε το ίδιο υλικό και για το μπρασελέ.

Όσον αφορά τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά, το ρολόι διαθέτει το ίδιο πράσινο χρώμα στο καντράν και στην στεφάνη που είδαμε στο μοντέλο του 2021, και έχει αντοχή στο νερό στα 200 μέτρα. Στο εσωτερικό του φιλοξενεί το μηχανισμό MT5400 της Tudor, ο οποίος διαθέτει πιστοποίηση COSC και προσφέρει απόθεμα ισχύος 70 ωρών.

Αυτό που προκαλεί έκπληξη είναι το γεγονός ότι η Tudor, η οποία θεωρείται η πιο προσιτή εναλλακτική από την αδελφική της εταιρεία, την Rolex, έχει κάνει ένα σημαντικό βήμα στην πολυτέλεια προσφέροντας με τόλμη ένα συμπαγές χρυσό ρολόι που η τιμή του ανέρχεται σε 33.400 ευρώ.

Περισσότερες πληροφορίες για το Black Bay 58 Ref. 79018V στην επίσημη ιστοσελίδα της Tudor εδώ.


Διαβάστε επίσης: Το κλασικό καταδυτικό ρολόι Black Bay της Tudor έγινε ολόμαυρο!

Share.

Comments are closed.