Θα μπορούσε ο Έντι Ρέντμεϊν να είναι ο επόμενος James Bond; – Το ρολόι του “λέει” ναι!

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Έχει περάσει πάνω από ένας χρόνος από τότε που το “No Time to Die” βγήκε στους κινηματογράφους και δεν είμαστε ακόμα σίγουροι ποιος είναι ο ηθοποιός που θα πάρει την σκυτάλη από τον Ντάνιελ Κρεγκ, αναλαμβάνοντας τον ρόλο του James Bond – αλλά το ρολόι που φόρεσε πρόσφατα ο Έντι Ρέντμεϊν θα μπορούσε να είναι ένα σημάδι…

Ο ταλαντούχος 40χρονος Άγγλος ηθοποιός, ο οποίος είναι περισσότερο γνωστός για το ρόλο του στη σειρά ταινιών Fantastic Beasts, εθεάθη να φοράει ένα OMEGA Seamaster Planet Ocean 600M (Ref. 215.30.44.21.03) κατά την διάρκεια την προώθησης της τελευταίας του ταινίας, “The Good Nurse”.

© Getty Images / Ideal Image

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει το γεγονός ότι ο ηθοποιός φοράει το ρολόι με ΝΑΤΟ λουράκι σε γκρι και μαύρο χρώμα, το οποίο ανήκει στην συλλογή ρολογιών και αξεσουάρ 007 της OMEGA. Αν λοιπόν σκεφτεί κανείς ότι το Planet Ocean είναι και επίσημα ένα “ρολόι Bond”, μπορεί να υποθέσει ότι η επιλογή του δεν ήταν τυχαία.

Ενώ το μοντέλο τη Omega που σχετίζεται περισσότερο με τον James Bond είναι το Seamaster Diver 300M, δεδομένου ότι ήταν το πρώτο ρολόι του οίκου που εμφανίστηκε σε ταινία Bond, o Ντάνιελ Κρεγκ φόρεσε επίσης ένα μαύρο Planet Ocean στις ταινίες “Casino Royale” και “Quantum of Solace”.

Το Planet Ocean είναι ένα από τα πιο όμορφα και σπορ καταδυτικά ρολόγια της, δεδομένου ότι είναι αδιάβροχο στα 600 μέτρα, διαθέτει βαλβίδα διαφυγής ηλίου στις 10:00 όπως το Seamaster Diver 300M, και από την διάφανη πλάτη της κάσας του μπορεί να θαυμάσει κανείς τον Master Chronometer Calibre 8900. Είναι το τέλειο ρολόι για έναν άνθρωπο δράσης όπως ο James Bond.

Προφανώς, όλα αυτά είναι εικασίες, δεδομένου ότι ο Ρέντμεϊν είναι τελικά πρεσβευτής της Omega, αλλά η συγκεκριμένη επιλογή ίσως δεν είναι τυχαία. Άλλωστε, ο ηθοποιός είχε δηλώσει παλαιότερα ότι θα του άρεσε να δει τον εαυτό του να υποδύεται τον James Bond!


Διαβάστε επίσης: Ο επόμενος James Bond πρέπει να είναι τουλάχιστον 30 ετών!

Share.

Comments are closed.