Σε δημοπρασία ένα από τα πιο επιθυμητά και σπάνια ρολόγια του 2021!

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

To Patek Philippe Nautilus με πράσινο καντράν που κυκλοφόρησε ο οίκος κατά την διάρκεια της ψηφιακής έκθεσης ρολογιών Watches & Wonders, είναι ίσως ένα από τα πιο επιθυμητά ρολόγια του 2021, δεδομένου ότι ήρθε να αντικαταστήσει το Nautilus ref. 5711-1A-010 με μπλε καντράν, του οποίου η παραγωγή διακόπηκε επ’ αόριστον τον περασμένο Ιανουάριο.

Το νέο μοντέλο με κωδικό αναφοράς 5711 / 1A-014, το οποίο είναι ένα από τα τέσσερα μοντέλα Nautilus που σας παρουσιάσαμε εδώ, έγινε αμέσως ανάρπαστο από τους λάτρεις της υψηλής ωρολογοποιίας και είναι σχεδόν αδύνατο να βρεθεί.

Ευτυχώς, για όσους δεν στάθηκαν τυχεροί, ο οίκος δημοπρασιών Antiquorum ανακοίνωσε ότι το συγκεκριμένο μοντέλο θα είναι μέρος της δημοπρασίας Important Modern & Vintage Timepieces που θα λάβει χώρα στο Μονακό αυτό τον μήνα. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει το γεγονός ότι το ρολόι διατίθεται σε μια σφραγισμένη συσκευασία, που σημαίνει ότι δεν έχει αγγιχτεί μετά την έξοδο του από το εργοστάσιο.

Όπως σας είχαμε αναφέρει, το ρολόι διαθέτει κάσα από ανοξείδωτο ατσάλι με διάμετρο 40mm, φωτεινούς δείκτες και ενδείξεις από λευκό χρυσό και αντοχή στο νερό στα 120 μέτρα. Τροφοδοτείται από τον Calibre 26-330 S C, έναν αυτόματο μηχανισμό που κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το 2019 στο Nautilus 5711 και προσφέρει απόθεμα ισχύος 35-45 ώρες.

To νέο Nautilus υποτίθεται ότι ήρθε να βοηθήσει στην μείωση της τιμής του προκατόχου του στην δευτερογενή αγορά, σήμερα ωστόσο, τρεις μήνες σχεδόν μετά την κυκλοφορία του, πωλείται έως και 10 φορές πάνω από την αρχική τιμή λιανικής των 34.893 δολαρίων.

Η Antiquorum θα δημοπρατήσει το Nautilus Ref. 5711 / 1A-014 στις 21 Ιουλίου. Το ρολόι εκτιμάται στα 50.000 έως 150.000 ευρώ αλλά αν λάβουμε υπόψη την κατάσταση που επικρατεί στην δευτερογενή αγορά, δεν θα εκπλαγούμε αν η τελική τιμή του θα είναι πολύ μεγαλύτερη.


Διαβάστε επίσης: Η τιμή του Patek Philippe Nautilus 5711 έχει εκτοξευτεί μετά την διακοπή του

Share.

Comments are closed.