Ρίχνουμε μία ματιά στο νέο φουτουριστικό ρολόι των 280.000 ευρώ της Urwerk

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Η μάρκα υψηλής ωρολογοποιίας Urwerk βρίσκεται σταθερά στην πρώτη γραμμή της φουτουριστικής μηχανικής ωρολογοποιίας πάνω από 25 χρόνια, δημιουργώντας μια σειρά από μοντέλα που διαθέτουν έναν “αλλόκοτο” σχεδιασμό.

Το 2021 η μάρκα παρουσίασε το Urwerk UR-112 Aggregat, ένα μοντέλο εξαιρετικής μηχανικής πολυπλοκότητας και κομψής σχεδίασης που σφυρηλατήθηκε για τη συλλογή Special Projects, ενώ το 2022 κυκλοφόρησε το UR-112 Aggregat Odyssée, το οποίο περιέγραψε ως “διαστημόπλοιο καρπού”. Τώρα, η Unreck επιστρέφει με ένα τρίτο μοντέλο, το οποίο ονομάζεται UR-112 Aggregat Back to Black.

Η κάσα του νέου μοντέλου διαθέτει τις ίδιες διαστάσεις – 42 mm πλάτος x 51 mm μήκος x 16 mm πάχος – με τις προηγούμενες εκδόσεις, και είναι κατασκευασμένη από ατσάλι και τιτάνιο με επεξεργασία DLC.

Η τρέχουσα ώρα δεν εμφανίζεται σε ένα καντράν, αλλά μέσω δύο περιστρεφόμενων δίσκων από μαύρο τιτάνιο που είναι χαραγμένοι με αραβικούς αριθμούς στις 6 η ώρα. Στο επάνω μέρος του ρολογιού, υπάρχει ένα αυλακωτό ατσάλινο κάλυμμα που ανοίγει κατακόρυφα με το πάτημα δύο μπουτόν στις δύο πλευρές της κάσας, για να αποκαλύψει τα ψηφιακά δευτερόλεπτα και την ένδειξη ισχύος.

Όπως και οι προκάτοχοι του, το Urwerk UR-112 Aggregat Back to Black φιλοξενεί στο εσωτερικό του τον in-house αυτόματος μηχανισμό UR-13.01, ο οποίος χτυπά με συχνότητα 28.800 δονήσεις/ώρα και προσφέρει 48 ώρες απόθεμα ισχύος.

Το Urwerk UR-112 Aggregat Back to Black είναι μία περιορισμένη έκδοση 25 τεμαχίων και η τιμή του είναι περίπου 280.000 ευρώ.


Διαβάστε επίσης: Δείτε τα δύο νέα ρολόγια που πρόκειται να κυκλοφορήσει ο οίκος Girard-Perregaux

Share.

Comments are closed.