Δείτε τα δύο νέα ρολόγια που πρόκειται να κυκλοφορήσει ο οίκος Girard-Perregaux

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Το πολυτελές αθλητικό ρολόι Laureato εισήχθη από τον οίκο Girard-Perregaux το 1975 και αναβίωσε προσωρινά το 2016 ως περιορισμένη έκδοση πριν γίνει μια πλήρης συλλογή το 2017. Στην οικογένεια Laureato βρίσκεται και η πιο σπορ υποσυλλογή Laureato Absolute, η οποία περιλαμβάνει μοντέλα από πιο καινοτόμα υλικά.

Πρόσφατα ο οίκος πρόσθεσε δύο νέα εντυπωσιακά μοντέλα στη σειρά Laureato Absolute, τα οποία διαθέτουν διαφανείς μεταλλικές κάσες από κρύσταλλο ζαφείρι που χρησιμεύουν για να επιδείξουν την ομορφιά της εσωτερικής λειτουργίας τους.

Το πρώτο μοντέλο που προστέθηκε στην συλλογή είναι το “Light & Shade”, το οποίο διαθέτει κάσα 44 mm από επιμεταλλωμένο κρύσταλλο από ζαφείρι και χρειάστηκαν 170 ώρες για να αποκτήσει τη μαγευτική λάμψη του.

Το δεύτερο μοντέλο είναι το “Light & Fire”, το οποίο δημιουργήθηκε για τον εορτασμό της Κινεζικής Πρωτοχρονιάς. Διαθέτει επίσης κάσα 44 mm, η οποία είναι κατασκευασμένη από ένα πολυκρυσταλλικό υλικό γνωστό ως YAG. Παρόμοιο με το κρύσταλλο ζαφείρι, το υλικό είναι ημιδιαφανές, σκληρό και ανθεκτικό στις γρατσουνιές, αλλά μπορεί να παραχθεί σε πιο σκούρες αποχρώσεις.

Και τα δύο μοντέλα ζυγίζουν μόλις 85 γραμμάρια και διαθέτουν ωτίδες και κορώνα από τιτάνιο, επεξεργασμένο με μαύρο PVD. Στο εσωτερικό τους φιλοξενούν τον σκελετοποιημένο GP01800-1143, έναν αυτόματο μηχανισμό 30 mm που χτυπά με συχνότητα 28.800 vph και προσφέρει απόθεμα ισχύος 54 ωρών. Πρόκειται για μια open-worked έκδοση του αυτόματου μηχανισμού 1800 της GP, με ώρες, λεπτά και δευτερόλεπτα.

Το Girard-Perregaux Laureato Absolute Light & Shade δεν είναι περιορισμένη έκδοση και θα πωλείται στα 99.600 δολάρια. Το κόκκινο Laureato Absolute Light & Fire είναι μία περιορισμένη έκδοση 18 τεμαχίων και πωλείται στην ίδια τιμή. Και τα δύο μοντέλα θα είναι διαθέσιμα από τον Απρίλιο του 2023.


Διαβάστε επίσης: Ρίχνουμε μία ματιά στα νέα ρολόγια του Ralph Lauren

Share.

Comments are closed.