Όταν η Lady Gaga συνάντησε τον Ντέιβιντ Μπέκαμ

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ και η Lady Gaga ένωσαν τις δυνάμεις τους με την Tudor και βρέθηκαν σε μια σύγχρονη έπαυλη για να συζητήσουν για τα ρίσκα που πήραν για να φτάσουν στην κορυφή – ο καθένας στον τομέα του.

Η 33χρονη τραγουδίστρια της ποπ και ο 44χρονος πρώην επαγγελματίας ποδοσφαιριστής, συναντήθηκαν για πρώτη φορά στο Λος Άντζελες, κατά την διάρκεια της διαφημιστικής καμπάνιας #BornToDare του οίκου ωρολοποιίας Tudor.

Κατά την διάρκεια της συζήτησης τους, ο Ντέιβιντ παραδέχτηκε ότι: “Όταν κάποιος μου έλεγε να μην κάνω κάτι, το έκανα” – με την Gaga να λέει πως αισθανόταν ακριβώς το ίδιο, και στο μυαλό της υπερίσχυε πάντα η δυνατότερη φωνή.

Όταν η Gaga ρώτησε τον Μπέκαμ ποια ήταν η πιο τολμηρή κίνηση που έκανε κατά την διάρκεια της καριέρας του, ο Ντέιβιντ ομολόγησε: “Ήταν η μετακίνηση μου από το Μάντσεστερ στην Μαδρίτη. Ήταν ένας διαφορετικός πολιτισμός, διαφορετικός τόπος, διαφορετική πόλη, διαφορετική ομάδα, διαφορετική γλώσσα”.

Μιλώντας για τις δικές της τολμηρές κινήσεις, η Gaga ανέφερε ότι συνήθως ήταν θέμα αποφασιστικότητας: “Όταν υπάρχει κάτι μέσα μου που μου λέει ‘δεν μπορείς να το κάνεις, τελείωσες’, μου δημιουργούνται αμφιβολίες. Μετά όμως έχω εκείνη την φωνή μέσα μου που μου λέει ‘το έχεις, είσαι ισχυρότερη από τους άλλους”, και την ακολουθώ.

Οι δυο τους ανοίχτηκαν αρκετά και μάλιστα αναφέρθηκαν ακόμα και στα είδωλα τους, που για τον Ντέιβιντ είναι η μητέρα του, η οποία εξακολουθεί να εργάζεται ως κομμώτρια στο Λονδίνο, ενώ για την Gaga οι γιαγιάδες της.

Ως πρεσβευτές της Tudor, οι δύο αστέρες φορούσαν ρολόγια του οίκου. Η Gaga φοράει ένα Tudor Black Bay 36 S & G, ενώ ο Μπέκαμ φοράει ένα Tudor Black Bay Chrono S & G.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το πλήρες βίντεο παρακάτω, το οποίο αξίζει τον κόπο, γιατί θα ακούσετε την Gaga να λέει στον Μπέκαμ ότι μπορεί να την αποκαλεί είτε Gaga είτε Lady. Ο ίδιος φυσικά, προτίμησε το Lady.


Διαβάστε επίσης: Κατάδυση στους πάγους με το TUDOR Pelagos (vid)

Share.

Comments are closed.