Όλα όσα δεν γνωρίζατε για το Rolex Sky-Dweller

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ο Σμηναγός Chuck Yeager ήταν πρώτος άνθρωπος που έσπασε το φράγμα του ήχου το 1947, φορώντας ένα Rolex στον καρπό του. Ο Σερ Edmund Hillary, ο πρώτος άνθρωπος που πάτησε το πόδι στην κορυφή του όρους Έβερεστ, φορούσε επίσης ένα Rolex σε ένα ύψος 29.000 ποδιών.

Για περισσότερο από έναν αιώνα, τα ρολόγια της  Rolex ήταν αυτά που επέλεγαν οι άντρες άνδρες που περνούσαν την ζωή τους στους ουρανούς. To 2012, κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το Rolex Sky-Dweller, ένα συναρπαστικό ρολόι με μοναδικό σχεδιασμό, που συνδύαζε την τελειότητα με την μηχανική πολυπλοκότητα και πρακτικότητα.

Τι κάνει το Rolex Sky-Dweller τόσο ανθεκτικό;

Πρόκειται για ένα στιβαρό ρολόι που είναι κατασκευασμένο με ιδιαίτερη προσοχή από τα καθαρότερα μέταλλα στα in-house εργαστήρια τoυ ελβετικού οίκου, ενώ διαθέτει κράματα χρυσού 18Κ που κατασκευάζονται αποκλειστικά στα χυτήρια της Rolex.

Γιατί ο μηχανισμός του Sky-Dweller είναι τόσο ξεχωριστός;

Η προσοχή στη λεπτομέρεια δεν περιορίζεται μόνο στα εξωτερικά χαρακτηριστικά του ρολογιού, καθώς η εσωτερική του κίνηση χαρακτηρίζεται ως Superlative χρονόμετρο. Αυτό σημαίνει ότι έχει δοκιμαστεί από μια ανεξάρτητη εταιρία και στην συνέχεια δοκιμάστηκε σε ακόμη υψηλότερα πρότυπα από την Rolex.

Πόσες παραλλαγές του Sky-Dweller προσφέρει η Rolex;

Η “οικογένεια” Sky-Dweller διαθέτει πολλά μοντέλα, τα οποία κατασκευάστηκαν για να ταιριάζουν σε όλους τους τύπους και όλα τα στυλ. Από τα full yellow gold έως τις αποκλειστικές εκδόσεις Rolex Everose, είναι μια από τις σειρές του Ελβετικού οίκου που προσφέρουν αφθονία επιλογών για τον άνδρα που πετάει στα σύννεφα.

Τι κάνει το Rolex Sky-Dweller ιδανικό για τους ταξιδιώτες;

Αυτό το ξεχωριστό τεχνολογικό δημιούργημα, έρχεται εξοπλισμένο με όλα όσα χρειάζεται ένας jet-setter για να παρακολουθεί τον χρόνο με μια ματιά. Οι διπλές ζώνες ώρας εμφανίζονται ταυτόχρονα σε έναν κεντρικό περιστρεφόμενο κεντρικό δακτύλιο, με ένα σταθερό κόκκινο τρίγωνο να δείχνει την εναλλακτική ώρα. Στο καντράν του ρολογιού εμφανίζεται επίσης η ημερομηνία και ο μήνας που διανύουμε μέσω του χρωματισμού με κόκκινο χρώμα της ένδειξης που συμβολίζει τον κάθε μήνα αντίστοιχα.

Περιληπτικά:

Μέγεθος κάσας: 42mm
Μπρασελέ: Oyster
Κρύσταλλο: Sapphire crystal
Αντοχή στο νερό: 100 μέτρα
Απόθεμα ισχύος: 70 ώρες
Μηχανισμός: Calibre 9001

Περισσότερες πληροφορίες στην επίσημη ιστοσελίδα της Rolex εδώ.


Διαβάστε επίσης: 10 πανέμορφα Rolex που αξίζουν και την τελευταία δεκάρα!

Share.

Comments are closed.