10 πανέμορφα Rolex που αξίζουν και την τελευταία δεκάρα!

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Τα ρολόγια, όπως έχουμε αναφέρει πολλές φορές, δεν είναι ένα απλό αξεσουάρ, καθώς, όπως και να το κάνουμε, δείχνουν στους άλλους ποιοι είμαστε όσον αφορά την θέση και την οικονομική μας κατάσταση. Ένα πράγμα ωστόσο που λέει ένα ρολόι Rolex είναι: “Τα κατάφερα”, “Φτάστε με αν μπορείτε” και άλλες τέτοιες ατάκες που θα έλεγε κάποιος που θεωρεί ότι τα έχει καταφέρει στον επαγγελματικό τομέα.

Σίγουρα υπάρχουν εξαιρετικές μάρκες ρολογιών, ωστόσο αν ρωτήσετε τους περισσότερους να ονοματίσουν μια, η πρώτη που θα τους έρθει στο μυαλό δεν είναι άλλη από την Rolex.

Η Rolex είναι ένας θρυλικός οίκος ωρολογοποιίας, που μπορεί να υπερηφανεύεται για μερικά από τα πιο όμορφα ρολόγια στον κόσμο. Παρόλο που είναι γνωστή στο ευρύ καταναλωτικό κοινό για περισσότερα από 100 χρόνια, λίγα πράγματα είναι γνωστά για την προέλευση της, καθώς ιδρύθηκε από τους Χανς Βίλσντορφ και Άλφρεντ Ντέιβις στο Λονδίνο της Αγγλίας το 1905 ως “Wilsdorf and Davis”, και μετά τον Πρώτο Παγκόσμιο Πόλεμο μετονομάστηκε σε Rolex, με τους ιδρυτές της να μεταφέρουν τις δραστηριότητες της εταιρείας στη Γενεύη της Ελβετίας.

Η Rolex έγινε σταδιακά μια μάρκα πολυτελείας λόγω του χρόνου και της τεχνολογίας που επενδύθηκε σε κάθε ρολόι. Σήμερα, είναι από τα πιο επιθυμητά ρολόγια διεθνώς, για την ανώτερη ποιότητα και την απαράμιλλη αξία τους.

Τα τελευταία χρόνια η Rolex έχει τελειοποιήσει τις δημιουργίες της, ενσωματώνοντας μικρές αλλά και αποτελεσματικές λεπτομέρειες στα σχέδια τους, προκειμένου να μεγιστοποιήσει τη λειτουργικότητα, την πρακτικότητα και τη συνολική αισθητική τους- δοκιμάζοντας συγχρόνως τα όρια ενός καθημερινού ρολογιού.

Λόγω της πολυτέλειας και του high-end χαρακτήρα τους, πολλά από τα ρολόγια της Rolex είναι συνήθως περιοριοσμένης έκδοσης. Επιπλέον, ο μόνος τρόπος να εξασφαλίσετε ότι έχετε ένα αυθεντικό κομμάτι, είναι να το αγοράσετε από έναν επίσημο αντιπρόσωπο της Rolex.

Παρακάτω σας παρουσιάζουμε 10 αγαπημένα μας κομμάτια, τα οποία είναι σχετικά προσιτά και αξίζουν κάθε δεκάρα!

10. Explorer II


9. Datejust 41


8. Sky-Dweller


7. Oyster Perpetual 39


8. Milgauss


5. Submariner


4. Explorer


3. New Yacht-Master


2. GMT-Master II


1. Cosmograph Daytona


Διαβάστε επίσης: Είδαμε το Rolex του Αντρέα Πίρλο και μας… έπεσε το σαγόνι!

Share.

Comments are closed.