Οι 11 βαλίτσες MoonSwatch της OMEGA συγκέντρωσαν πάνω από μισό εκατ. ευρώ!

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Η OMEGA πούλησε τις 11 βαλίτσες MoonSwatch Moonshine Gold σε μια ειδική, online δημοπρασία του οίκου Sotheby’s για 534.670 CHF (560.210 ευρώ) συνολικά, βοηθώντας να συγκεντρωθούν πολύ απαραίτητα κονδύλια για το ίδρυμα Orbis International που εδώ και πολλά χρόνια στηρίζει η μάρκα.

Οι βαλίτσες που δημοπρατήθηκαν μεταξύ 12 και 24 Φεβρουαρίου, περιείχαν η κάθε μια 11 OMEGA x Swatch “Mission to Moonshine Gold” ρολόγια και ήταν η πρώτη φορά που αυτές οι εκδόσεις προσφέρονταν για αγορά όλες μαζί αλλά και η πρώτη φορά που η special βαλίτσα MoonSwatch έγινε διαθέσιμη για πώληση.

Όλα τα έσοδα από τη δημοπρασία θα δοθούν στο Orbis που προσπαθεί να εξαλείψει την ιάσιμη τύφλωση κι απώλεια της όρασης στον κόσμο. Μέσα από τα προγράμματα του Ιδρύματος και το Ιπτάμενο Οφθαλμολογικό Νοσοκομείο, το Orbis έχει προσφέρει βοήθεια σε εκατομμύρια ασθενείς, ενώ παράλληλα εκπαιδεύει εκατοντάδες επαγγελματίες σε περιοχές του κόσμου που η ανάγκη είναι μεγαλύτερη. Η δουλειά που κάνει το Orbis είναι ιδιαίτερα πολύτιμη ιδιαίτερα και τα παιδιά, επιτρέποντάς τους να δουν τους γονείς τους και τα αστέρια για πρώτη φορά. Η OMEGA στηρίζει το Orbis από το 2011 και η επιτυχία αυτής της δημοπρασίας θα βοηθήσει να προαχθεί η αποστολή του Ιδρύματος ώστε να προσφέρει την οφθαλμολογική φροντίδα σε όλους όσους την έχουν ανάγκη.

Ο Raynald Aeschlimann, Πρόεδρος και CEO της OMEGA, λέει “Αυτή η πραγματικά μοναδική δημοπρασία αιχμαλώτισε τη φαντασία όλων των fans των MoonSwatch σε ολόκληρο τον κόσμο. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που τα έσοδα τώρα μπορούν να δοθούν στο Orbis. Πιστεύουμε πολύ στη φροντίδα των ματιών και θεωρούμε πολύ σημαντικό να συγκεντρώνουμε χρήματα για αυτό το σκοπό αλλά και το ότι γίνεται γνωστή η δουλειά του Ιδρύματος.

Τα μοντέλα “Mission to Moonshine Gold” αποτελούν μια λαμπερή παραλλαγή των original BIOCERAMIC MoonSwatch ρολογιών. Καθένα από αυτά έχει φτιαχτεί με έναν δευτερολεπτοδείκτη με επικάλυψη χρυσού Moonshine™ Gold, 18K– ένα ξεχωριστό κράμα που δημιούργησε η OMEGA και προσφέρει ένα πιο ήσυχο χρωματικά αλλά με μεγάλη διάρκεια, χρυσό. Κάθε ένας από τους δείκτες Moonshine™ Gold έχει τη δική του ξεχωριστή λεπτομέρεια, όπως ένα σχέδιο με φράουλες για τη Σελήνη της Φράουλας του Ιουλίου ή ένα σχέδιο με λουλούδια για την Σελήνη των Λουλουδιών του Μαΐου. Πριν τη λήξη της δημοπρασίας οι fans είχαν την ευκαιρία να δουν τις βαλίτσες που προβάλλονταν σε 11 OMEGA Boutiques στον κόσμο, συμπεριλαμβανομένων αυτών της Ζυρίχης, του Τόκυο, της Μπανγκόνγκ, της Σινγκαπούρης, του Πεκίνου, της Νέας Υόρκης, του Λονδίνου, του Μιλάνου, του Παρισιού και του Σύδνευ.

Τώρα, βρίσκονται στα χέρια 11 τυχερών πλειοδοτών. Η OMEGA θέλει να ευχαριστήσει όλους όσους πήραν μέρος στη δημοπρασία κι εκτιμά πολύ το μεγάλο ενδιαφέρον που προέκυψε για τη στήριξη του Orbis.


Διαβάστε επίσης: 11 MoonSwatch Moonshine Gold βαλίτσες θα δημοπρατηθούν από την OMEGA για καλό σκοπό

Share.

Comments are closed.