11 MoonSwatch Moonshine Gold βαλίτσες θα δημοπρατηθούν από την OMEGA για καλό σκοπό

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Από τις 12 έως τις 24 Φεβρουαρίου, η OMEGA θα δημοπρατήσει 11 βαλίτσες με τα MoonSwatch Moonshine Gold suitcases μέσω του οίκου Sotheby’s, η κάθε μια από τις οποίες θα περιλαμβάνει και τα 11 OMEGA x Swatch “Mission to Moonshine Gold” ρολόγια.

Αυτή είναι η πρώτη φορά που αυτά τα σπάνια μοντέλα προσφέρονται όλα μαζί και η πρώτη φορά που αυτή η special βαλίτσα είναι διαθέσιμη προς πώληση δίνοντας έτσι την δυνατότητα στους λάτρεις τους να αποκτήσουν αυτή τη μοναδική συλλογή. Όλα τα έσοδα από τη δημοπρασία θα δοθούν στη διαχρονική συνεργασία της OMEGA, τον οργανισμό Orbis International, που καταπολεμά την απώλεια της όρασης και την τύφλωση σε όλο τον κόσμο.

Πριν ολοκληρωθεί η δημοπρασία στις 24 Φεβρουαρίου, οι 11 “Mission to Moonshine Gold” βαλίτσες θα εκτίθενται σε 11 OMEGA Boutiques στον κόσμο, από την 1η Φεβρουαρίου έως τις 11, συμπεριλαμβανομένων των Boutique στη Ζυρίχη, το Τόκυο, την Μπανγκόκ, τη Σιγκαπούρη, το Χονγκ Κονγκ, το Πεκίνο, τη Νέα Υόρκη, το Λονδίνο, το Μιλάνο, το Παρίσι και το Σίδνεϋ. Οι επισκέπτες στα σημεία αυτά φυσικά, προσκαλούνται να επισκεφτούν τις Boutiques αυτές και να δουν αυτή τη μοναδική συλλογή.

Η δουλειά του Orbis είναι εξαιρετικά σημαντική για τα παιδιά, καθώς επιτρέπει σε πολλά από αυτά να δουν τους γονείς τους, το φεγγάρι και τα αστέρια για πρώτη φορά. Μέσω των προγραμμάτων του και του Ιπτάμενου «Flying Eye Hospital», ο οργανισμός Orbis παρέχει φροντίδα για εκατομμύρια ασθενείς ενώ παράλληλα εκπαιδεύει ιατρικό προσωπικό σε περιοχές του κόσμου που υπάρχει μεγαλύτερη ανάγκη. Η OMEGA υποστηρίζει τον οργανισμό Orbis από το 2011 κι αυτή η επερχόμενη δημοπρασία θα δώσει μεγαλύτερη έμφαση στη δέσμευση της Μάρκας με τον σκοπό.

Η πρωτότυπη συλλογή MoonSwatch από την συνεργασία OMEGA x Swatch πρωτοεμφανίστηκε το Μάρτιο του 2022 στο κοινό κι έτυχε μεγάλης ζήτησης. Από το επαναστατικό υλικό BIOCERAMIC, τα 11 μοντέλα αντλούν τη χρωματική τους έμπνευση από το διάστημα και τους πλανήτες ενώ ταυτόχρονα αποτίνουν φόρο τιμή το θρυλικό σχεδιασμό του OMEGA Speedmaster.

Στην πάροδο των μηνών του 2023, η συλλογή απέκτησε ένα ξεχωριστό twist με τη μορφή των διαφορετικών εκδόσεων του “Mission to Moonshine Gold” που κυκλοφόρησαν. Καθένα από αυτά τα 11 ρολόγια διαθέτει έναν δείκτη δευτερολέπτων με επικάλυψη από χρυσό 18K Moonshine™ Gold – ένα ιδιαίτερο κράμα που αναπτύχθηκε από την OMEGA και δίνει μια πιο διακριτική χρωματική του κίτρινου χρυσού που έχει και μεγαλύτερη διάρκεια στο χρόνο. Καθένας από τους δευτερολεπτοδείκτες σε Moonshine™ Gold διαθέτει και τη δική του διακριτική λεπτομέρεια όπως για παράδειγμα ένα μοτίβο με φράουλες για την Πανσέληνο της Φράουλας του Ιουλίου, ένα λουλουδιαστό μοτίβο για την Πανσέληνο των Λουλουδιών του Μάϊου καθώς και ένα σχέδιο σε «lollipop» που ακολουθεί το Speedmaster CK2998 από το 1961.

Αλλά και οι ίδιες οι βαλίτσες είναι πραγματικά μοναδικές καθώς περιέχουν μια χρυσή λούπα με το λογότυπο OMEGA x Swatch καθώς κι ένα μοναδικό νόμισμα, χαραγμένο με τον κώδικα των 3 γραμμάτων της αεροναυτιλίας από την πόλη που τις φιλοξενεί (δηλαδή HKG για το Hong Kong). Αυτός ο ίδιος κώδικας θα είναι χαραγμένος στο πλάι όλων των ρολογιών της βαλίτσας από την εκάστοτε πόλη που τη φιλοξενεί

Η δημοπρασία θα γίνει μέσω του οίκου Sotheby’s, θα είναι προσβάσιμη παγκοσμίως στην online πλατφόρμα Sothebys.com όπου τα biddings θα ξεκινήσουν στις 12 Φεβρουαρίου και θα κλείσουν στις 24 Φεβρουαρίου που είναι η επόμενη πανσέληνος. Είναι μια σειρά εμπνευσμένη από το διάστημα που θα δημιουργήσει μεγάλο ενθουσιασμό σε όλο το πλανήτη.


Διαβάστε επίσης: Το νέο MoonSwatch είναι αφιερωμένο στο φαινόμενο του “Μπλε Φεγγαριού”

Share.

Comments are closed.