Ο Ντάνιελ Γκρεγκ, οι σωματοφύλακες και το νέο ρολόι James Bond

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ο Ντάνιελ Γκρέγκ, ο οποίος υποδύεται για τελευταία φορά τον πράκτορα 007 στο “No Time to Die”, εμφανίστηκε πριν λίγες μέρες στο ξενοδοχείο Standard, High Line για τα αποκαλυπτήρια του νέου James Bond ρολογιού της Omega.

Αυτό που έκανε μεγαλύτερη εντύπωση σε όσους παρευρέθηκαν εκεί, ήταν το γεγονός ότι ο διάσημος ηθοποιός ήταν περικυκλωμένος από πολλούς σωματοφύλακες. Πηγές αναφέρουν ότι ήταν πολύ δύσκολο να τον εντοπίσει κανείς λόγω των μεγάλων μέτρων ασφάλειας και μάλιστα σε ένα δικό του event, καθώς το ρολόι έγινε σε συνεργασία με τον Γκρεγκ και τους παραγωγούς της ταινίας.

Το νέο ρολόι, το οποίο σας παρουσιάσαμε πρόσφατα εδώ, ονομάζεται Omega Seamaster Diver 300M 007 Edition και πρόκειται να το φοράει ο ηθοποιός στο επερχόμενο “No Time to Die”. Είναι ένα εντυπωσιακό ρολόι, το οποίο πρόκειται να κυκλοφορήσει τον Φεβρουάριο του 2020, με την αξία του να ανέρχεται στα 9.200 δολάρια.

Πολλές ήταν οι διασημότητες που παρευρέθηκαν στον τελευταίο όροφο του Standard για να γιορτάσουν την κυκλοφορία του νέου ρολογιού της Omega, και απόλαυσαν μοναδικά πιάτα και άφθονη σαμπάνια Bollinger Special Cuvee, με τα μπουκάλια να έχουν δημιουργηθεί ειδικά για την περίσταση.

Δείτε παρακάτω το σχετικό βίντεο της Omega:


Διαβάστε επίσης: Ποιος θα είναι ο επόμενος James Bond; (10 πιθανοί υποψήφιοι)

Share.

Comments are closed.