Το πιο εντυπωσιακό ρολόι που έχει φορέσει ποτέ ο πράκτορας 007

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Μια νέα ταινία James Bond, σημαίνει αυτόματα και ένα νέο ρολόι Omega. Έτσι λοιπόν, η Omega σε συνεργασία με τον αστέρα του No Time To Die, Ντάνιελ Γκρεγκ, και τους παραγωγούς της ταινίας, μόλις αποκάλυψε ένα νέο ρολόι, το οποίο πρόκειται να συνεχίσει την μακροχρόνια σχέση μεταξύ του Βρετανού πράκτορα με τον θρυλικό οίκο ωρολογοποιίας.

Τα καλά νέα είναι ότι δεν θα χρειαστεί κάποιος να περιμένει να κυκλοφορήσει πρώτα το No Time To Die στους κινηματογράφους για να αποκτήσει το ρολόι, καθώς το Omega Seamaster Diver 300M 007 Edition θα είναι νωρίτερα διαθέσιμο για αγορά.

Για την ιστορία, το Omega είναι το ρολόι που φοριέται στον καρπό του James Bond από το 1995. Ο Bond αρχικά φορούσε ένα Rolex Submariner, αλλά όταν ο Pierce Brosnan ανέλαβε για πρώτη φορά τον ρόλο του πράκτορα, οι παραγωγοί του φιλμ αποφάσισαν ότι ένα Omega ταίριαζε περισσότερο στον χαρακτήρα ενός πρώην αξιωματούχου του Ναυτικού.

Το νέο Seamaster διαθέτει μία ελαφριά και ανθεκτική κάσα 42mm από τιτάνιο βαθμού 2, η οποία είναι εξοπλισμένη με έναν αυτόματο μηχανισμό που φέρει πιστοποίηση Master Chronometer, έχει στεφάνη από αλουμίνιο και συνοδεύεται από ένα μπαρασελέ Milanese Mesh από τιτάνιο.

Η ταχυμετρική κλίμακα, οι δείκτες και οι ενδείξεις έχουν επίστρωση Super-LumiNova για καλύτερη ορατότητα, ενώ στο πίσω μέρος της κάσας είναι χαραγμένοι διάφοροι αριθμοί, όπως το 0552 που είναι ο προσωπικός κωδικός του Πολεμικού Ναυτικού, το 923 7897 που ορίζει το ρολόι ως καταδυτικό, και φυσικά το 007. Τέλος υπάρχει ο αριθμός 62, ο οποίος σηματοδοτεί τη χρονιά που κυκλοφόρησε το Dr. No.

Η νέα έκδοση Seamaster Diver 300M 007 Edition θα είναι διαθέσιμη για αγορά τον Φεβρουάριο του 2020 και θα κοστίζει 9.200 δολάρια.


Διαβάστε επίσης: Το νέο καταδυτικό ρολόι της Omega είναι αφιερωμένο στον πράκτορα 007

Share.

Comments are closed.