Η Victorinox πρόσθεσε τρία στιβαρά GMT ρολόγια στην συλλογή FieldForce

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Οι περισσότεροι άνθρωποι γνωρίζουν την Victorinox ως την εταιρεία η οποία είναι υπεύθυνη για τον θρυλικό ελβετικό σουγιά, που είναι επίσημα γνωστός ως “Original Swiss Army Knife” και μετρά πάνω από έναν αιώνα. Ωστόσο, η εταιρεία κατασκευάζει και υψηλής ποιότητας ρολόγια, και μάλιστα αποφάσισε να επεκτείνει την ήδη δημοφιλή συλλογή της FieldForce, με τρία ρολόγια GMT.

Η νέα συλλογή ονομάζεται FieldForce GMT και διαθέτει τρία ρολόγια διπλής ώρας (GMT), τα οποία σχεδιάστηκαν με γνώμονα την ανθεκτικότητα και επιτρέπουν στον κάτοχο τους να βλέπει την ώρα ταυτοχρόνως σε δύο διαφορετικές χρονικές ζώνες.

Victorinox Swiss Army

Είναι ιδανικά γι’ αυτούς που έχουν κάνει το αεροδρόμιο δεύτερο σπίτι τους και δεν έχουν όρεξη να ρυθμίζουν το ρολόι τους κάθε λίγο και λιγάκι απλά και μόνο επειδή άλλαξαν ζώνη ώρας, ενώ, σύμφωνα με έρευνες, έχουν θετικό (διανοητικό) αντίκτυπο στην καταπολέμηση των jet lags.

Κάθε ρολόι της Victorinox περνά από πολλά τεστ αντοχής, καθώς η μάρκα θέλει να εξασφαλίσει ότι η φήμη της για ρολόγια υψηλής αντοχής και ποιότητας δεν πρόκειται να αμαυρωθεί.

Victorinox Swiss Army

Και τα τρία μοντέλα διαθέτουν κάσα με διάμετρο 42 mm από ανοξείδωτο ατσάλι, αντιανακλαστικό κρύσταλλο από ζαφείρι, βιδωτή στεφάνη, αντοχή στο νερό σε βάθος 100 μέτρα, επικάλυψη Super-LumiNova στους δείκτες και τις ενδείξει, και τον ελβετικό quartz μηχανισμό Ronda 515.24H.

Victorinox Swiss Army

Το πρώτο μοντέλο ονομάζεται FieldForce GMT διαθέτει μαύρο δερμάτινο ιμάντα και μαύρο καντράν, το δεύτερο ονομάζεται Fieldforce και διαθέτει μπρασελέ από ανοξείδωτο ατσάλι και μπλε καντράν, ενώ το τρίτο  μοντέλο ονομάζεται FieldForce Sport GMT και διαθέτει πορτοκαλί ιμάντα από καουτσούκ και μαύρο καντράν.

Πρισσότερες πληροφορίες στην επίσημη ιστοσελίδα της εταιρείας εδώ.


Διαβάστε επίσης: Η Casio επανέφερε το πρώτο αναλογικό / ψηφιακό ρολόι G-SHOCK

Share.

Comments are closed.