Η Casio επανέφερε το πρώτο αναλογικό / ψηφιακό ρολόι G-SHOCK

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Όσοι έχουν ασχοληθεί ακόμη και ελάχιστα με τον κόσμο της ωρολογοποιίας, γνωρίζουν ότι η “οικογένεια” G-SHOCK της Casio διαθέτει στιβαρά – μπορούν να αναταποκριθούν σε οποιαδήποτε συνθήκη – και πολύ προσιτά ρολόγια.

Πρόσφατα η ιαπωνική μάρκα αποφάσισε να επαναφέρει το πρώτο αναλογικό / ψηφιακό ρολόι G-SHOCK, το οποίο ονομαζόταν AW-500 και εμφανίστηκε για πρώτη φορά το 1989. Το ρολόι ήταν αρκετά πρωτοποριακό, καθώς εκτός από το παραδοσιακό αναλογικό καντράν με τις ενδείξεις και τους δείκτες, διέθετε και μια ψηφιακή οθόνη LED στο κέντρο του.

Το ανανεωμένο μοντέλο AW-500 θα είναι διαθέσιμο με κάσα από ρητίνη – μια πιο προσιτή επιλογή – αλλά και με κάσα από ανοξείδωτο ατσάλι. Και οι δύο εκδόσεις διαθέτουν τα χαρακτηριστικά υψηλής ποιότητας των G-Shock, όπως την αντοχή στην κρούση και την αντοχή στο νερό στα 200 μέτρα. Στις λειτουργίες τους περιλαμβάνεται χρονόμετρο, ξυπνητήρι, blacklight φωτισμός, διπλή ώρα, δείκτες με επικάλυψη Neobrite και ημερολόγιο. Η μεταλλική έκδοση περιλαμβάνει επιπλέον φόρτιση με ηλιακή ενέργεια και ραδιοφωνική λήψη.

Το μοντέλο από ρητίνη έχει διάμετρο 47,7 mm, ζυγίζει 58 γραμμάρια και διατίθεται σε τρεις χρωματισμούς, ενώ το μοντέλο από ανοξείδωτο ατσάλι έχει διάμετρο 51,8 mm, ζυγίζει 175 γραμμάρια και διατίθεται επίσης σε τρεις χρωματισμούς.

Τα μοντέλα είναι αυτή την στιγμή διαθέσιμα στην επίσημη ιστοσελίδα της Casio. Η έκδοση από ρητίνη κοστίζει περίπου 125 δολάρια και η έκδοση από ανοξείδωτο ατσάλι περίπου 570 δολάρια.

Δείτε όλες τις εκδόσεις παρακάτω:

AWM-500D-1A8

AWM-500D-1A

AWM-500GD-9A

AW-500E-1E

AW-500BB-1E

AW-500BB-4E


Διαβάστε επίσης: Ένα πανέμορφο ρολόι από την G-Shock με έμπνευση τα κράνη kabuto των σαμουράι

Share.

Comments are closed.