Η TAG Heuer γιορτάζει τα 160 της χρόνια με ένα απίστευτο ρολόι

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Έχουμε δει υπέροχους χρονογράφους από πολλούς οίκους ωρολογοποιίας όλα αυτά τα χρόνια, και φυσικά ένας από αυτούς τους οίκους είναι η TAG Heuer, η οποία κατέχει μια ειδική θέση στην καρδιά κάθε συλλέκτη, καθώς έχει κατασκευάσει θρυλικά μοντέλα, όπως το Autavia, το Monaco, το Camaro και, φυσικά, το Carrera.

Πριν λίγους μήνες, ο οίκος υψηλής ωρολογοποιίας αποφάσισε να επαναφέρει μια σύγχρονη έκδοση ενός vintage μοντέλου, προκειμένου να γιορτάσει την 160η επέτειο από την δημιουργία του.

Μιλάμε για το TAG Heuer Carrera 160 Years Silver Limited Edition, έναν εμβληματικό χρονογράφο Carrera, που στην ουσία αντιπροσωπεύει όλους τους κομψούς χρονογράφους του οίκου.

Ο νέος χρονογράφος είναι σαφώς εμπνευσμένος από το πρωτότυπο το μοντέλο της δεκαετίας του 1960 και διαθέτει πολλά κοινά χαρακτηριστικά, ωστόσο ένα πράγμα που έχει αλλάξει είναι η διάμετρος της κάσας από ανοξείδωτο ατσάλι, η οποία είναι πλέον 39 mm – έναντι των 36mm του πρωτότυπου μοντέλου – και διαθέτει μια ασημένια μονοχρωμία στο καντράν.

Στο εσωτερικό του ρολογιού χτυπά ο αυτόματος μηχανισμός τελευταίας γενιάς Heuer 02, ο οποίος κατασκευάζεται in-house στο εργοστάσιο της TAG Heuer. Απαρτίζεται από 168 εξαρτήματα, λειτουργεί σε συχνότητα 4Hz (28.800 ταλαντώσεις ανά ώρα) και προσφέρει απόθεμα ισχύος έως και 80 ώρες.

Ο χρονογράφος TAG Heuer Carrera 160 Years Silver Limited edition θα κυκλοφορήσει στην αγορά τον Ιούνιο του 2020. Πρόκειται να κατασκευαστούν μόνο 1.860 αντίτυπα και στο πίσω μερος της κάσας του κάθε ρολογιού θα υπάρχουν χαραγμένες οι φράσεις: “One of 1860” και “Limited Edition”.

Διαβάστε επίσης: Ένας πανέμορφος χρονογράφος από την Montblanc και σε πολύ καλή τιμή!

Share.

Comments are closed.