Ένας πανέμορφος χρονογράφος από την Montblanc και σε πολύ καλή τιμή!

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Στην περσινή κορυφαία έκθεση ωρολογοποιίας SIHH στην Γενεύη, η Montblanc κυκλοφόρησε μια νέα Heritage συλλογή, η οποία περιείχε διάφορα μοντέλα όπως με τρεις δείκτες, GMT, χρονογράφους, ακόμα και ένα perpetual calendar.

Το σημερινό ρολόι, είναι μια ενημερωμένη έκδοση ενός ρολογιού του οίκου, και διαθέτει ένα salmon καντράν (στο χρώμα του σολωμού) που πραγματικά δείχνει υπέροχο. Ονομάζεται Heritage Monopusher Chronograph και είναι ένα ρολόι το οποίο μπορεί να φορεθεί τόσο καθημερινά, όσο και σε επίσημες περιστάσεις.

Το ρολόι αποτίει φόρο τιμής στους χρονογράφους της Minerva (του κορυφαίου κατασκευαστή μηχανισμών που ανήκει στην Montblanc και ειδικεύεται στους χειροποίητους χρονογράφους) που έκαναν μεγάλη αίσθηση την δεκαετία του 40′ και του 50′. Αυτό το ρολόι ωστόσο, δεν διαθέτει έναν μηχανισμό Minerva, πράγμα που σημαίνει ότι μπορείτε να αποκτήσετε ένα περίπλοκο ρολόι σε χαμηλή τιμη.

Στο εσωτερικό του ρολογιού χτυπά ο caliber MB 25.12, ο οποίος βασίζεται στον Sellita SW510 και προσφέρει 48 ώρες απόθεμα ισχύος. Όσον αφορά τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά, το ρολόι διαθέτει κάσα 42mm από ανοξείδωτο ατσάλι, η οποία έχει αντοχή στο νερό σε βάθος 50 μέτρα, και συνοδεύεται από ενα σκούρο γκρι λουράκι από δέρμα αλιγάτορα.

Η τιμή του είναι 4.950 δολάρια. Περισσότερες πληροφορίες στην επίσημη ιστοσελίδα της Montblanc εδώ.

Διαβάστε επίσης: Δείτε το Rolex που φόρεσε ο Τζάστιν Τίμπερλεϊκ στο “The Ellen Show”

Share.

Comments are closed.