Η Porsche Design σου δίνει την δυνατότητα να σχεδιάσεις το δικό σου ρολόι

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Η Porsche Design αποφάσισε να πάει την εμπειρία κατασκευής ρολογιών σε άλλο επίπεδο, καθώς δίνει στους λάτρεις των ρολογιών και των αυτοκινήτων της την δυνατότητα να σχεδιάσουν το δικό τους ρολόι, το οποίο παίρνει στοιχεία από το μοντέλο 911 της μάρκας.

Η εταιρεία ήδη κυκλοφορούσε ρολόγια που έπαιρναν στοιχεία από τα σπορ αυτοκίνητα της, ωστόσο πλέον μπορεί κάποιος να σχεδιάσει το δικό του ρολόι ώστε να ταιριάζει στα προσωπικά του γούστα. Το μοντέλο που χρησιμοποιείται για την διαδικασία είναι το Chronotimer Series 1 της μάρκας, το οποίο μπορεί να συναρμολογηθεί σύμφωνα με τις δικές σας προτιμήσεις – από την κάσα και τον ιμάντα έως τον ρότορα του μηχανισμού και την χάραξη στο πίσω μέρος της κάσας.

Όλα τα ρολόγια κατασκευάζονται στο εργοστάσιο ωρολογοποιίας της εταιρείας στην Ελβετία και σύμφωνα με την Porsche Design υπάρχουν έως και 1,5 εκατομμύρια διαφορετικοί συνδυασμοί για την διαμόρφωση του ρολογιού.

“Κανένας άλλος κατασκευαστής αυτοκινήτων ή μάρκα ρολογιών δεν δίνει προς το παρόν αυτή την δυνατότητα. Τα χρώματα, οι τύποι δέρματος και οι διακοσμητικές ραφές σε αυτούς τους χρονογράφους, προέρχονται από τα αυτοκίνητα της μάρκας”, δήλωσε ο Jan Becker, Διευθύνων Σύμβουλος της Porsche Design Group.

Μόλις διαμορφώσει κάποιος το ρολόι του, θα λάβει έναν μοναδικό κωδικό και θα μπορεί να κάνει την παραγγελία του σε όλες τις αντιπροσωπείες της Porsche στην Γερμανία που συμμετέχουν στο πρόγραμμα.

Περισσότερες πληροφορίες στην επίσημη ιστοσελίδα της Porsche Design εδώ.

Διαβάστε επίσης: Δείτε το εξωφρενικά ακριβό Rolex Day-Date του ράπερ Drake – Βίντεο

Share.

Comments are closed.